search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ όπου έγινε η γυναικοκτονία της 28χρονης (Photos)

02.04.2024 19:55
sygkentrosi gynaikoktonia 098- new

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στους Αγίους Αναργύρους για τη γυναικοκτονία 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 

Διαδηλωτές και διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και κατευθύνθηκαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων. Με κεντρικά συνθήματα «Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στη βία και στη γυναικεία ανισοτιμία», «Καμία άλλη ποτέ ξανά δολοφονημένη» και «Καμία μόνη-Καμία άλλη δολοφονημένη», ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού (μέλος ΟΓΕ), συλλογικότητες και κάτοικοι της περιοχής, κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς, φεμινιστικές συλλογικότητες, συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, σωματεία και φορείς, συμμετείχαν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία της 28χρονης γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της και τη στάση της αστυνομίας.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης μεταξύ άλλων εκπρόσωποι και βουλευτές των κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά.  

Υπενθυμίζεται ότι την 28χρονη δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός της το βράδυ της Δευτέρας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου η γυναίκα κατέφυγε ζητώντας βοήθεια.

Για τους χειρισμούς των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία.

Διαβάστε επίσης:

«Car surfing»: Νέο επικίνδυνο challenge – Νεαρός γαντζώθηκε στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου (Video)

Δημήτρης Κόκοτας: Παρουσιάζει βελτίωση αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί – Τι δείχνουν οι εξετάσεις του

Κολωνός: Για τις κατάρες και τη σωματική επίθεση που δέχτηκε επειδή ανέλαβε τον Μίχο μίλησε η δικηγόρος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:54