search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:41
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Βέροια: Θα κινηθεί νομικά η οικογένεια της 20χρονης που σκοτώθηκε – Στην Αλβανία θα γίνει η κηδεία της

02.04.2024 15:03
veroia_troxaio-distixima_0104_4

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη Βέροια.

Ο θείος της, o οποίος είχε την σύζυγό του στο νοσοκομείο, όπου η νεαρή πήγαινε να την επισκεφτεί, μιλώντας στο Star είπε ότι ενημερώθηκε από την αστυνομία για το τροχαίο, ενώ σε ερώτηση για το αν η οικογένεια θα κινηθεί νομικά, απάντησε καταφατικά.

«Το κορίτσι έμενε στη Βέροια όπου σπούδαζε νοσηλεύτρια. Ηθελε να έρθει να δει την θεία της και έμεινε σε εμάς ένα βράδυ. Για το τροχαίο το έμαθα όταν με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία» είπε και πρόσθεσε:

«Οι γονείς της κλαίνε, τρέχουν… Το τι έγινε (για το δυστύχημα) νομίζω φαίνεται»

Να τονιστεί πως σύμφωνα με τον θείο της νεαρής, η κηδεία της αναμένεται να γίνει στην Αλβανία, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατέβουν στην Ελλάδα οι συγγενείς της οικογένειας.

Μάρτυρας του τροχαίου: «Αρχισα να της μιλάω, της έλεγα να μην κοιμηθεί»

Γειτόνισσα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, πήγε αμέσως στην 20χρονη κοπέλα προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν. Μιλώντας στη κάμερα είπε ότι από την μεριά της προσπαθούσε να την κρατήσει ξύπνια, μιλώντας την, έως ότου φτάσει ασθενοφόρο.

«Ηταν σε πλάγια θέση. Αρχισα να της μιλάω γιατί είδα ότι είχε παλμούς και της έλεγα να μην κοιμηθεί. Δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά προσπαθούσε. Μετά καταλάβαμε ότι υπήρχε κι άλλο άτομο (που χτυπήθηκε). Με φώναξε ο άνδρας μου και είπε ότι υπάρχει κι άλλο άτομο. Η γυναίκα εκτινάχθηκε και πέρασε στην άλλη αυλή. Δεν είχε σφιγμό και κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 64χρονος οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο, δήλωσε χθες στις Αρχές πως έχασε τις αισθήσεις του. Αρχικά συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά, με προφορική εντολή εισαγγελέα. Μένει να φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν, αν είχε κάνει κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών, ενώ εξετάζετε και ο ιατρικός φάκελός του.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών

Φωτιά στο ΕΠΑΛ Άμφισσας – Στο νοσοκομείο εννέα μαθητές και μία καθηγήτρια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων

Βασίλης Μάγγος: Νέα τροπή στην υπόθεση – Έξι αστυνομικοί κατηγορούνται για τον βασανισμό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44