search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:32
MENU CLOSE

Ιφιγένεια Μουμτζή: Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε καμπάνια με video στο TikTok – Η έκπληξη με τον… πατέρα της

03.04.2024 12:47
moumtzi_ifigeneia

Έμφαση στη μάχη κατά της ακροδεξιάς δίνει, ως κεντρικό στοιιχείο της μάχης των ευρωεκλογών, η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 9ης Ιουνίου – αφού πρώτα περάσει από τη βάσανο των εσωκομματικών προκριματικών – Ιφιγένεια Μουμτζή.

Η 25χρονη που ζει στο Λονδίνο, με σπουδές στην πολιτική θεωρία και τη φιλοσοφία, μέλος του think tank Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει συγκροτήσει ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε την προεκλογική της καμπάνια με ένα video στο Tik Tok.

Η έκπληξη είναι στο τέλος του video, με τον πατέρα της νεαρής πολιτικού, που παίζει ρόλο σε αυτή την καμπάνια.

@ifigenia.moumtzi Συμμετέχω στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίων ευρωβουλευτριών/ων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στο ψηφοδέλτιο των αποδήμων, για να υπερασπιστώ την Ελλάδα του Κράτους Δικαίου και της Ισότητας σε μία Ευρώπη της Δημοκρατίας. Πάρε μέρος ηλεκτρονικά στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Μπορείς να υποβάλλεις αίτηση για να ψηφίσεις ηλεκτρονικά ως τις 5 Απριλίου! https://www.isyriza.gr/eu_elections_survey #fyp #fypgreece #fypgreek ♬ original sound – Ifigenia Moumtzi

Διαβάστε επίσης:

Ο Κασσελάκης σε μαθητικό πρωτάθλημα τένις – Επαιξε πινγκ πονγκ και μπάντμιντον με μαθητές (photos)

Ο Βορίδης έχει κουραστεί να συζητά για τα Τέμπη – Τον απασχολεί η άμυνα της Ευρώπης (video)

Το «ευχαριστώ» στα ελληνικά του Ιμάμογλου στον Χάρη Δούκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:31