search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί με τη Ζέτα τότε – Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα» (Video)

03.04.2024 12:06
chatzigiannis-new

Αναδρομή στη μουσική του πορεία μέχρι σήμερα έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στα πρώτα του βήματα, ενώ μίλησε και για τους σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή του.

Σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργείο για τις φωνητικές του χορδές, όπως λέγεται, επισημαίνοντας ότι τυχόν αλλαγές στον τρόπο που ερμηνεύει μπορούν να οφείλονται είτε ψυχολογικές μεταπτώσεις είτε σε αλλαγή τεχνικής.

«Με πέτυχε ο Νταλάρας 14 ετών και μου είπε να’ ρθεις να με βρεις»

«Με πέτυχε ο Γιώργος Νταλάρας 14 ετών έξω από ένα μαγαζί που είχε επισκεφθεί. Εγώ τραγουδούσα απ’ έξω και όταν εκείνος βγήκε, μου λέει: όταν έρθεις στην Αθήνα, να έρθεις να με βρεις. Θυμάμαι, επίσης, ότι την επόμενη μέρα μετά την απόλυση από τον στρατό, έπρεπε εσπευσμένα να πετάξω για Αθήνα. Με περίμενε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για να πω το τραγούδι των τίτλων στο Άγγιγμα Ψυχής. Το κρατούσε, το «φρέναρε» καιρό για να το πω εγώ» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την επιλογή του να μην εμφανίζεται στα μπουζούκια.

«Η τελευταία μου συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο ήταν το 2009 με τους Onirama. Είπα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τραγουδάω σε μπουζούκια. Ήταν άλλα τα λεφτά τότε. Θα μπορούσε ένας καλλιτέχνης με τα ποσά που δίνονταν τότε να πει ότι σταματάω το τραγούδι και πάλι να έχει καβάτζα», τόνισε.

«Δεν έκανα επέμβαση στις φωνητικές χορδές»

«Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα», ξεκαθαρίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τα σχόλια γύρω από τη φωνή του και πρόσθέτει:

«Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την «πάτησες». Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».

«Καλύτερα που δεν κάναμε τότε παιδί με τη Ζέτα»

Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράμμισε ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

«Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: 300 εκατ. δολάρια κόστισε το δώρο στον εαυτό του για τα 40ά γενέθλιά του (Video)

Μίλτος Πασχαλίδης: «Ενδιαφέρουσα σύμπτωση» οι ίδιοι στίχοι στο «Ζάρι» και σε δικό του τραγούδι (Video)

Χαμός στο Twitter για τη συμπεριφορά του Καρβέλα στη συνέντευξη με τη Λυμπεράκη – «Αγένεια, ασάφεια και απαξίωση επί παντός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:42