search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:50
MENU CLOSE

Χαμός στο Twitter για τη συμπεριφορά του Καρβέλα στη συνέντευξη με τη Λυμπεράκη – «Αγένεια, ασάφεια και απαξίωση επί παντός»

03.04.2024 09:05
karvelas-new

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη που ο Νίκος Καρβέλας παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη με τους χρήστες του διαδικτύου να ξεσπούν για τη συμπεριφορά του μουσικοσυνθέτη απέναντι στη δημοσιογράφο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» που προβλήθηκε ζωντανά στο MEGA, ο Νίκος Καρβέλας χαρακτηρίστηκε σε πολλά σημεία εριστικός, ειρωνικός, αγενής και επιθετικός, απαιτώντας -μεταξύ άλλων- από τη Νίκη Λυμπεράκη να μην του θέτει ερωτήσεις επειδή τον διακόπτει και κάνει τη συζήτησή τους «απογοητευτική».

«Ο τύπος δεν κάνει για συζήτηση», «Ο Καρβέλας έγινε φιλόσοφος, αλλά για να μάθει να σέβεται τους συνομιλητές του, θέλει ακόμη πολύ διάβασμα», «ο μύθος από τους μορφωμένους πρέπει να γκρεμιστεί» ήταν λίγα μόνο από τα σχόλια στο Twitter, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που θα ήθελαν να πιστέψουν ότι πρόκειται για… πρωταπριλιάτικο αστείο!

Διαβάστε επίσης:

Joker: Folie á Deux – Η Lady Gaga ανεβάζει την αφίσα της ταινίας και αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσει το trailer

Η τραγουδίστρια της Eurovision που δεν μιλάει πριν τις 12 το μεσημέρι

Λιάγκας κατά Καρβέλα: «Ήταν αγενής απέναντι στη Λυμπεράκη – Δεν μπορείς να προσβάλλεις στα μούτρα μια γυναίκα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:49