search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:13
MENU CLOSE

Χολαργός: 45χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της μπροστά σε φύλακα αστυνομικού τμήματος (Video)

05.04.2024 12:57
peripoliko-new

Τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύζυγό της και τον πεθερό της μπροστά στα μάτια των αστυνομικών Αρχών στο ΑΤ Χολαργού κατήγγειλε μια 45χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά τη σύλληψή της και τη μεταφορά της στο τμήμα, οι δύο άνδρες της επιτέθηκαν μπροστά σε έναν αστυνομικό.

«Νομίζω πως ζω από τύχη. Είχε έρθει ο πρώην σύζυγος να επικοινωνήσει με το μικρό παιδί το οποίο ήταν άρρωστο. Ο πατέρας του πρώην συζύγου μου ήρθε με Αστυνομία προκειμένου να σημειώσει την παράβαση από μεριάς μου με σκοπό να χάσω την επιμέλεια, την οποία δεν έχασα. Είπε στον αστυνομικό συλλάβετε την κυρία διότι έχει κάνει παράβαση. Με συνέλαβαν, μόλις μπήκα στο αστυνομικό τμήμα ζήτησα να με βάλουν σε άλλο χώρο διότι ήταν εριστικός. Ήρθε από πίσω ο πρώην πεθερός μου και από μπροστά ο πρώην σύζυγός μου και άρχισαν να με χτυπούν μπροστά στον σκοπό» είπε η μητέρα δύο παιδιών, μιλώντας στο Open, προσθέτοντας:

«Μας χώρισαν, μας πήγαν στο Τμήμα Αγίας Παρασκευής και έγιναν όλα τα προβλεπόμενα. Όταν πήγα με άρση να ζητήσω το υλικό από τις κάμερες μου είπαν ότι δεν λειτουργούσαν. Στη συνέχεια είπαν ότι η κάμερα δεν κατέγραψε τον ξυλοδαρμό. Το περιστατικό αυτό έγινε το 2022 και η δικάσιμος είναι τώρα, το 2024».

Διαβάστε επίσης:

Αντωνία Ηλία: Θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών – Το χρονικό της έκδοσης για την πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού

Υποκλοπές – ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μη ενημέρωση Ανδρουλάκη για τις παρακολουθήσεις

Καλαμάτα: Μπουνιές και κλωτσιές σε 13χρονο από συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:12