search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:25
MENU CLOSE

Αττική Οδός: Κλειστό μεγάλο μέρος της λόγω εργασιών

06.04.2024 12:13
attiki-odos-new

Κλειστός λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 06/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 07/04/2024, ο συνδετήριος κλάδος της Αττικής Οδού από Ελευσίνα προς Ραφήνα στον κόμβο 16 (Λεονταρίου).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν από την Αττική Οδό στην έξοδο του κόμβου 15 προς τη Λ. Μαραθώνος, στην οποία να στρίψουν αριστερά στην κατεύθυνση προς Ραφήνα.

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης» αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: «Το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο και ό,τι χρειαστεί» – Τι είπε εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. (Video)

Σοκ σε πλοίο για το προσωπικό: Νόμιζαν ότι επιβάτης κοιμάται στην καρέκλα αλλά ήταν νεκρός

Θεσσαλονίκη: Η σοκαριστική επίθεση σε βάρος νεαρού στην πλατεία Αριστοτέλους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:22