search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:27
MENU CLOSE

Kosmocar: Φέρνει στην Ελλάδα την συνδρομητική πλατφόρμα μίσθωσης οχημάτων: Dribe

06.04.2024 06:06
dribe-new

Την απόλυτη ελευθερία στην ενοικίαση οχημάτων φιλοδοξεί να προσφέρει η Kosmocar φέρνοντας στην Ελλάδα την εφαρμογή: Dribe.

Πρόκειται για μία καινοτόμα υπηρεσία η οποία μέσω συνδρομητικής πλατφόρμας δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες οδηγούς να έχουν πρόσβαση σε οχήματα της επιλογής τους 365 μέρες και για όσο χρόνο αυτοί επιθυμούν χωρίς να έχουν την υποχρέωση της αγοράς η  του leasing και χωρίς να πρέπει να δώσουν προκαταβολή ή τη δέσμευση χρηματικού ποσού.

Η διαφορά δηλαδή με το leasing είναι ότι η ενοικίαση του οχήματος γίνεται με το μήνα και για όσο καιρό επιλέξει ο χρήστης να το κρατήσει, με ελάχιστο χρονικό διάστημα 30 ημερών.

Όταν ο πρώτος μήνας λήξει ο οδηγός μπορεί απλά να το επιστρέψει, ή να το κρατήσει επ’ αόριστον και να χρεώνεται κάθε μήνα το ίδιο ποσό.

Αν μάλιστα ο χρήστης το επιστρέψει πριν κλείσει ο μήνας (αυτό ισχύει από τον δεύτερο μήνα και μετά) η εταιρεία του επιστρέφει το ποσό που αναλογεί για τις  μέρες που δεν το χρησιμοποίησε.

Οι παροχές που έχει ο οδηγός πληρώνοντας το μίσθωμα (μικτή ασφάλεια, service, επισκευές κλπ) είναι ακριβώς οι ίδιες που θα είχε αν το είχε ενοικιάσει με την παραδοσιακή μέθοδο του leasing.

Επίσης σύμφωνα με την εταιρεία ο πελάτης μπορεί όποτε θέλει να αλλάξει όχημα επιστρέφοντας αυτό που έχει νοικιάσει μέσω της εφαρμογής και απλά να πληρώνει το μίσθωμα που αντιστοιχεί στο νέο όχημα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει κάποιο «πέναλτι».

Και όλα αυτά γίνονται μέσω της εφαρμογής ανέπαφα χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να μιλήσει με κάποιον στο τηλέφωνο ή να του  παραδώσει κάποιος το όχημα, καθώς το παραλαμβάνει μόνος του από προκαθορισμένο σημείο που του υποδεικνύει η εφαρμογή.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και όταν πρέπει το όχημα να επιστρέψει στη «βάση» του.

Η χρέωση γίνεται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό τηλέφωνο, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να το παραλάβει ο ενδιαφερόμενος μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία μίσθωσης του από την εφαρμογή

Οι υποψήφιοι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα οχημάτων που διαθέτει ο όμιλος Κosmocar, όπως: αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα των κορυφαίων μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino.

Η :Dribe μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνταν μόνο στη Δανία και τα δικαιώματα λειτουργίας της στην Ελλάδα έχουν δοθεί στη Kosmocar με τη μέθοδο του franchise.

Διαβάστε επίσης:

Cenergy Holdings: Προβλέψεις για ακόμα καλύτερο 2024 με ανεκτέλεστο 3,1 δισ. ευρώ και βελτιωμένο EBITDA

Γ. Περδικάρης (ΤΕΡΝΑ): Η κοινωνική ευημερία στο επίκεντρο κάθε μας έργου

Ξεκίνησε η Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων στη Λακωνία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:22