search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:04
MENU CLOSE

MITSI VAR: Πώς θα ήταν ο Νίκος Καρβέλας πριν ξεκινήσει η εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη (Videos)

06.04.2024 13:12
karvelas (1)

Στο Νίκο Καρβέλα και την πρόσφατη επεισοδιακή συνέντευξη του στη Νίκη Λυμπεράκη, επικεντρώθηκε το πρόσφατο επεισόδιο του MITSI VAR, της σατυρικής εκπομπής με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Το σατυρικό σκιτάκι κάνει την υπόθεση του πως θα ήταν ο Νίκος Καρβέλας στον διάλογο του με την παρουσιάστρια πριν αρχίσουν την ζωντανή τους συνέντευξη. «Τι θες να κάνω για να μείνεις;», ρωτά η παρουσιάστρια για να απαντήσει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης: «Τεστ IQ. Εάν σε δείξει κάτω από 140 δεν σου αξίζω για καλεσμένος!».

Στη συνέχεια, ο «Νίκος Καρβέλας» δίνει μια φλογέρα στην «Νίκη Λυμπεράκη» για να κάνει το τεστ. Η παρουσιάστρια, αν και αρχικά δείχνει αμηχανία και ρωτά πώς με ένα φύσημα στη φλογέρα γίνεται το τεστ IQ, τελικά κάνει το χατίρι του καλεσμένου της.

«Μα Νίκο μου, πώς είναι δυνατόν να είναι μια φλογέρα το τεστ IQ;» αναρωτιέται η παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση του «Καρβέλα»: «Δεν ήταν η φλογέρα το τεστ IQ χαχόλα, το αν θα τη φυσήξεις ήταν…».

Διαβάστε επίσης:

Συρίγος σε Καλλιακμάνη για Αγίους Αναργύρους: «Θα σας “πνίξει” η οργή των πολιτών» – Πέταξε το μικρόφωνο κι αποχώρησε

Τηλεθέαση: Ξανά στην κορυφή του Top 10 «Η γη της Ελιάς»

Άρης Πορτοσάλτε: «Ντρέπεται» και η ανάλυση με την φράση «ο αστυνομικός δεν μιλάει αγενώς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:04