search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Περίπου 40 χρονών ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους – Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα

07.04.2024 12:21
limeniko new

Πληροφορίες για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, ύψους περίπου 1.70-1.75εκ. και κανονικής σωματικής διάπλασης, ενώ έφερε σκουρόχρωμες αθλητικές φόρμες και αθλητικά παπούτσια.

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό επισημαίνεται ότι «τις μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή του Αγίου Όρους ενημερώθηκε από ιδιώτη για την ύπαρξη σορού άνδρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου Αράπης. Αμέσως, στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε τη σορό και τη μετέφερε στο λιμάνι της Ιερισσού».

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Ελεύθεροι οι 25 ανήλικοι προσαχθέντες – Φέρονται να είχαν κλείσει «ραντεβού» για συμπλοκές

Λάρισα: Γυναίκα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν φτάσει στην κλινική

Ιεράπετρα: Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά – Σε επιφύλακη η Πυροσβεστική για αλλαγή του ανέμου (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:20