search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:17
MENU CLOSE

Αντίνοος Αλμπάνης: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει μαζί του στο ασανσέρ από φόβο – Η ανάρτηση του ηθοποιού και οι αντιδράσεις

08.04.2024 10:23
almpanis-new

Ένα αμήχανο συμβάν που βίωσε αποφάσισε να μοιραστεί μέσω του διαδικτύου ο Αντίνοος Αλμπάνης, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στο Twitter.

Ο ηθοποιός περιέγραψε, συγκεκριμένα, ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο γυναίκα αρνήθηκε να μπει μαζί του στο ασανσέρ, δηλώνοντάς του ότι φοβάται να βρεθεί μόνη με έναν άγνωστο άνδρα.

«Μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο» έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, με την ανάρτησή του να συζητείται έντονα, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τόνισαν ότι η αντίδραση της εν λόγω γυναίκας δεν θα πρέπει να κριθεί, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι βιώματα της έχουν προκαλέσει το αίσθημα του φόβου απέναντι στους άνδρες.

Απαντώντας σε πολλά από αυτά τα σχόλια, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει αφενός ότι δεν πήρε προσωπικά την άρνηση της γυναίκας να μπει μαζί του στο ασανσέρ και αφετέρου ότι πρόθεσή του δεν ήταν ποτέ να την κρίνει.

«Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε με τον Αντίνοο Αλμπάνη να απαντά ως εξής:

«Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

«Το “Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο” είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια» έγραψε κάποιος άλλος με τον ηθοποιό να απαντά εκ νέου.

«Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος» τόνισε.

«Το γεγονός ότι δεν αφορούσε καν εσένα και ούτε εσύ συγκεκριμένα της προκάλεσες φόβο απλώς αποτελούσες έναν ακόμη άγνωστο για εκείνη που ενδεχομένως να ήθελε να της κάνει κακό το σκέφτηκες; Ή πρέπει να τα παίρνουμε όλα προσωπικά;» ανέφερε κάποιος άλλος.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε και σε αυτό, αναφέροντας τα εξής: «Το ότι η παρουσία μου και μόνο μπορεί να προκαλεί φόβο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο μια οποιαδήποτε στιγμή είναι κάτι που με επηρεάζει και που έχω ανάγκη να βρω έναν τρόπο να το διαχειρίζομαι με τον ψυχίατρο μου».

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός επανήλθε με ένα νέο tweet στο οποίο έκανε σαφές ότι είναι υπεύθυνος για τα λεγόμενά του και όχι για οτιδήποτε μπορεί να καταλάβει ο καθένας.

«Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης: «Πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω εισιτήριο» (Video)

Εβελίνα Παπούλια: Στους «Δύο Ξένους» είχα κατάθλιψη – Ζούσα ένα δράμα (Video)

Πέτρος Λαγούτης για εθισμό με τον τζόγο: «Έφτασα στο σημείο να μην έχω και να δανείζομαι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04