search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:36
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: Στους «Δύο Ξένους» είχα κατάθλιψη – Ζούσα ένα δράμα (Video)

08.04.2024 09:26
dyo-ksenoi-new

Για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στους «Δύο Ξένους» μίλησε η Εβελίνα Παπούλια, αποκαλύπτοντας ότι τη στιγμή που η σειρά σημείωνε τεράστια επιτυχία, η ίδια «ζούσε ένα δράμα» -όπως τονίζει- καθώς έπασχε από κατάθλιψη.

«Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους “Δυο Ξένους”. Ζούσα ένα δράμα. Ήμασταν πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν αρνητικό, ήταν πολύ βαρύ. Δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε. Έλεγα αφού δεν με ξέρουν γιατί μου φέρονται έτσι; Τώρα δεν με ασχολούμαι καν με το τι γράφουν. Ασχολούμαι με αυτά που μου αρέσουν εμένα» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη.

«Δεν ίσχυε ότι αντέγραφα την Ελένη Μενεγάκη»

Στη συνέχεια, η Εβελίνα Παπούλια απαντώντας σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι μιμήθηκε τη Μενεγάκη στον ρόλο της, επισημαίνει ότι υποδύθηκε τη «Μαρίνα Κουντουράτου» χωρίς να μιμείται καμία άλλη.

Τονίζει δε, ότι μετά από την τόσο μεγάλη επιτυχία που είχε στη σειρά, δέχτηκε πολλές προτάσεις για αντίστοιχους ρόλους τις οποίες και αρνήθηκε.

«Αρνήθηκα δουλειές μετά από τη σειρά που έμοιαζαν με τους Δυο Ξένους. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα με πολλές δυσκολίες. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος. Ήξερα ότι θα κάνει επιτυχία, αλλά δεν φανταζόμασταν αυτή την επιτυχία. Είχα κλείσει άλλη σειρά αλλά την ακύρωσα για να κάνω τους Δυο Ξένους» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν ίσχυε ότι αντέγραφα την Ελένη Μενεγάκη, δεν είμαι πολύ καλή στην αντιγραφή. Δεν είμαι καλή στις μιμήσεις. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έγραφε πάνω στην Ελένη, αλλά εγώ δεν είχα το προφίλ της Ελένης, νομίζω θα το καταλάβει κάποιος ότι δεν πάτησα εκεί. Έβγαζα τη δική μου τρέλα σε ένα πρωινό που είχε μουσική και χορό. Δεν είχα δει τα επεισόδια τότε, δεν καταλάβαινα γιατί είχε τόση επιτυχία, έλεγα τι έχουν πάθει, έχουν τρελαθεί; Μια σειρά είναι. Δεν μπορούσα να περάσω τον δρόμο, ήταν πολύ έντονα τα πράγματα».

Τέλος, η ηθοποιός τόνισε ότι δεν την ενοχλεί που τόσα χρόνια μετά, τη ρωτούν για τον συγκεκριμένο λόγο, θεωρώντας τιμή να τη θυμούνται μέσα από αυτόν έπειτα από τόσα χρόνια, ενώ χαρακτηρίζει τη δουλειά αυτή «διαβατήριο» για τη μετέπειτα εξέλιξή της.

«Δεν έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τους Δυο Ξένους. Δεν είναι ευχάριστο να μη γνωρίζουν τίποτα από τα άλλα πράγματα που έχω κάνει αλλά από την άλλη για να έχει αγαπήσει κάποιος τόσο πολύ αυτό και να στέκεται εκεί εμένα με τιμάει. Κάναμε κάτι που έχει μείνει, είναι κλασικό πλέον. Δεν το περιμέναμε κιόλας, οπότε το να συντηρείται μία επιτυχία στη διάρκεια των χρόνων είναι πάρα πολύ ωραίο. Ήταν μια εποχή σημαντική, ένα διαβατήριο, ήταν η εξέλιξή μου μετά από αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Λαγούτης για εθισμό με τον τζόγο: «Έφτασα στο σημείο να μην έχω και να δανείζομαι» (Video)

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέι: «Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται»

Κάκκαβα για Μπάρκα: «Από θύμα θύτης – Την αποθέωνε παντού η Καινούργιου και μετά φιλιόταν με τον πρώην της»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:36