search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Αθώος για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του ο «Ξανθός Μάγος» – Παραπέμπεται σε δίκη για ασελγείς πράξεις

08.04.2024 22:17
viasmos 765- new

Απαλλακτική ήταν η απόφαση στην κατηγορία για βιασμό η οποία βάρυνε τον «Ξανθό Μάγο» αφού το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έκρινε πως ο ταχυδακτυλουργός δεν δύναται λόγω προβλημάτων υγείας να προβεί σε φυσιολογική σεξουαλική πράξη και παραπέμπεται σε δίκη για ασελγείς πράξεις.

Ο 79χρονος έμεινε για πέντε μήνες στη φυλακή και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους.

Μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, υποστήριξε: «Άδικα με κατηγόρησαν ρωτήστε στο χωριό. Ένας να με κατηγορήσει θα πάω στη φυλακή μόνος μου. Για τα λεφτά έγιναν όλα μήπως φοβηθώ τελευταία στιγμή και δώσω 2.000 ευρώ. Εμείς δεν είχαμε επαφές. Τυπικά μόνο είχαμε σχέσεις. Η γυναίκα μου της έπαιρνε κάνα δώρο. Και εγώ και η γυναίκα μου πήγαμε κάνα δύο φορές στο σπίτι τους να δούμε πώς είναι τα πράγματα. Και κάποια στιγμή ενώ όλα πήγαιναν καλά, μου είπε “θέλω 2 χιλιάρικα για να πάρω ουσίες”. Της είπα ότι δεν έχω και πως και να είχα δεν θα της έδινα. Ήρθε την άλλη μέρα και μου είπε πως αν δεν της δώσω τα λεφτά θα πάει στην αστυνομία και θα πει ότι της έβαλα στο ποτό ουσίες και ασέλγησα πάνω της. Εγώ δεν το πήρα σοβαρά. Σκέφτηκε πως επειδή είμαι επώνυμος θα φοβηθώ να μην ακουστώ και θα τα δώσω τα λεφτά».

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και θα αποδειχθεί. Ήδη το έχουν αποδείξει γι’ αυτό και με έβγαλαν. Με τη γυναίκα μου ήμασταν τόσα χρόνια μαζί και δεν είχε ούτε ένα παράπονο. Θα έδινα τώρα δικαιώματα; Σε αυτήν την ηλικία; Αν είναι δυνατόν. Αν ήμουν ένας άνθρωπος πρόστυχος και ανώμαλος, θα είχα πόσες καταγγελίες. Δεν έχω ούτε μια» είπε ο ταχυδακτυλουργός -ο οποίος πρόσθεσε πως ήταν πολύ ευτυχισμένος με τη δουλειά του και έχει σκοπό να επιστρέψει.

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα: Ελεύθερος με όρους ο 17χρονος

Δημήτρης Κόκκοτας: Παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ – «Σήμερα νέα προσπάθεια να αποσωληνωθεί» λέει η Παγώνη

«Μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας»: Το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού στους μαθητές που αποβλήθηκαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:08