search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Βρετανία: Πώς μία καμηλοπάρδαλη προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας (Videos)

08.04.2024 16:09
kamilopardali-new

Τα πρώτα δειλά βήματα στον κόσμο έκανε η μόλις δύο εβδομάδων Έντι, η καμηλοπάρδαλη που γεννήθηκε στον Ζωολογικό Κήπο του Τσέστερ, στην Αγγλία.

Η μικρή καμηλοπάρδαλη φόρεσε τα καλά της και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της περήφανης μαμάς έκανε για πρώτη φορά βόλτα στον Ζωολογικό Κήπο, προσελκύοντας τα βλέμματα επισκεπτών και εργαζόμενων.

@abcnews

A two-week-old giraffe calf named Edie was spotted playing outside for the first time since she was born at a zoo in England.

♬ original sound – ABC News

Η Έντι έδειξε να χαίρεται τον χώρο και να είναι υπάκουη στις υποδείξεις της μαμάς της, που ακούει στο όνομα Όρλα και του μπαμπά, που ονομάζεται Μέρου.

Η μικρή Έντι αν και μόλις δύο εβδομάδων έχει φτάσει ήδη σε ύψος σχεδόν δύο μέτρων και ζυγίζει 100 κιλά. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στο Τσέστερ είναι σίγουρη πως με την χάρη της θα γίνει σύντομα η σταρ της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Kurt Cobain: Κινδυνεύει η γέφυρα που έγινε έμπνευση για το Something in the Way (photos/videos)

Godzilla: Το πασίγνωστο κινηματογραφικό τέρας έγινε 70 χρονών – Η δημιουργία και η εξέλιξή του σε πολιτισμικό σύμβολο της Ιαπωνίας (photos/videos)

Σχεδόν 500 δισ. ευρώ αδιάθετα από το Ταμείο Ανάκαμψης από την εποχή του κορωνοϊού- Διορία έως το 2026 για να μην χαθούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:04