search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:53
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η ακρίβεια – Αλαζονεία καταλογίζουν στην κυβέρνηση πάνω από 6 στους 10 – Οι αναποφάσιστοι και οι διαρροές

09.04.2024 20:31
kalpes eklogew 44- new

Η κατάσταση με τις τιμές στα βασικά αγαθά επιδεινώνεται λένε πάνω από 7 στους 10 πολίτες, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο του Alpha για το β’ μέρος της δημοσκόπησης της ALCO.

Ειδικότερα, το 72% των πολιτών θεωρούν ότι η κατάσταση με την ακρίβεια έχει επιδεινωθεί, ενώ το 63% συμφωνεί με την αντιπολίτευση που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συμπεριφέρεται με αλαζονεία.

Κανένα κόμμα δεν μπορεί να προσφέρει αξιόπιστη εναλλακτική διακυβέρνησης λέει το 44%, ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13%, μία μονάδα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και υπολείπεται στην πρόθεση ψήφου στην ίδια μέτρηση.

Το προφίλ των αναποφάσιστων αναλύθηκε επίσης στη δημοσκόπηση της Alco. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν οι αναποφάσιστοι ψήφισαν:

41% τη ΝΔ

12% τον ΣΥΡΙΖΑ

9% ΠΑΣΟΚ

8% Σπαρτιάτες

Δημοφιλέστεροι υπουργοί είναι ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. Ακολουθούν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αποτελέσματα της συσπείρωσης των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 34% απαντά ότι το ενδιαφέρουν αρκετά οι ευρωεκλογές, το 24% πολύ, το 30% λίγο και το 12% καθόλου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα για αποστολή F-16 στην Ουκρανία: Ανησυχητική ένδειξη για την αδιαφανή και ανεύθυνη εξωτερική πολιτική

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις 9 Ιουνίου να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα χρειάζεται μία άλλη πολιτική δύναμη»

«Μονταζιέρα» του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η Βίκυ Φλέσσα και στέλνει εξώδικο σε Κουμουνδούρου και Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:50