search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Λένα Παπαδοπούλου: «Σε είχα για σνομπ, στρυφνή, παράξενη, ότι δεν μας συμπαθείς» (Video)

09.04.2024 09:06
arnaoytogloy-papadopoyloy-new

Τη Λένα Παπαδοπούλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον παρουσιαστή να μη διστάζει να εκφράσει την αρχική άποψη που είχε για την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι είχε την εντύπωση ότι ήταν «σνομπ», «στρυφνή» και ότι δεν ήταν πολύ χαρούμενη που θα ερχόταν στην εκπομπή.

Η Λένα Παπαδοπούλου από την πλευρά της απάντησε ότι αυτό δεν είναι κάτι που ακούει πρώτη φορά, καθώς αρκετές φορές έχει τύχει να σχηματίσουν λαθεμένη άποψη για τον χαρακτήρα της.

«Αν με ρωτήσεις θα στο πω γιατί θέλω να λέω την αλήθεια. Σε είχα για σνομπ, στρυφνή, παράξενη, ότι δεν μας συμπαθείς, ότι έρχεσαι με το ζόρι, ότι δεν γουστάρεις καθόλου που είσαι εδώ. Αλήθεια. Όταν λίγο αργότερα ανοιχτήκαμε και μιλήσαμε καλύτερα, λέω ρε εσύ άλλη είναι η Λένα. Χαίρομαι που το λύσαμε» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Λένα Παπαδοπούλου να απαντά:

«Όλη μου τη ζωή ήμουν έτσι, Γρηγόρη. Και τι κατάλαβα; Τίποτα. Νόμιζαν όλοι ότι είμαι σνομπ, στρυφνή και εγώ καθόμουν και τα άκουγα και έλεγα το κρίμα να το νομίζουν αυτό οι άνθρωποι για εμένα».

Διαβάστε επίσης:

«Garbo: Leave Me Alone»: Ντοκιμαντέρ για την αινιγματική Γκρέτα Γκάρμπο

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της

Κέιτ Γουίνσλετ: Αποκάλυψε τι θέλει για τα 50ά της γενέθλια – «Δεν χρειάζεται να μας κάνουν συνέχεια δώρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:20