search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:34
MENU CLOSE

Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε; – Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Τσούμας… αυτοτρολάρεται (video)

10.04.2024 12:59
tsoumas_pasok_1004_1460-820_new

Με ένα χιουμοριστικό video στο (πού αλλού;) TikTok και μία ανακοίνωση με τα βασικά στοιχεία της πολιτικής του δράσης και των στόχων του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Τσούμας, προσπαθεί να σπάσει τον… τοίχο της έλλειψης αναγνωρισιμότητας, που αντιμετωπίζουν πολλοί νέοι των ευρωψηφοδελτίων των κομμάτων, ενόψει της 9ης Ιουνίου.

Ο κ. Τσούμας, που άρχισε να ασχολείται έντονα στο ΠΑΣΟΚ επί των ημερών της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, αναρωτιέται αν «είναι εφικτό να αποκτήσει κανείς αναγνωρισιμότητα σε 60 ημέρες και να έχει πιθανότητες να εκλεγεί στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου».

Και ψάχνει να βρει την απάντηση «με μια εντελώς εναλλακτική καμπάνια, στήριξη από φίλους, πίστη στην πολιτική και πολύ κέφι!», όπως αναφέρει η ανακοίνωση των συνεργατών του.

Έτσι, ξεκίνησε την προεκλογική καμπάνια του στο TikTok, όπου συστήνεται σε περαστικούς πολίτες κάνοντας μια απλή ερώτηση: «Γνωρίζεις τον Γιώργο Τσούμα;».

Και μοιάζει έτοιμος «να εκτεθεί σε αυτοσχέδιους διαλόγους με τον κόσμο που θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του, έχοντας βάλει στόχο να αποδείξει ότι η πολιτική μπορεί να γίνει κι αλλιώς!».

Ιδού μερικά βιογραφικά στοιχεία του, για αρχή:  

Μεγάλωσε στη Ναύπακτο, μένει στην Αθήνα, 31 ετών, μηχανικός, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, μα πάνω απ’ όλα ζει για την πολιτική.

  • Συντονιστής του Δικτύου Ειρήνης και Δημοκρατίας της Διεθνούς Ένωσης Σοσιαλιστικών Νεολαιών-IUSY από τον Σεπτέμβριο του 2023 
  • Συντονιστής του Δικτύου Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής από το Δεκέμβριο του 2020 
  • Εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Συμβουλιου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής από το 2022 
  • Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινηματος από το 2018

Σκοπός του Γιώργου είναι να γίνει η φωνή των μη προνομιούχων Ελλήνων στην Ευρώπη. Πιστεύει βαθιά στη δημοκρατική συμμετοχή και θα διεκδικήσει λύσεις για κάποια από τα σημαντικά θέματα που μας αφορούν όλους, και ειδικά τη γενιά του: 

  1. Το στεγαστικό ζήτημα,
  2. Τη βελτίωση του κράτους πρόνοιας,
  3. Την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους ζωής
  4. Την δίκαιη περιβαλλοντική μετάβαση και
  5. την ενίσχυση των θεσμών και του κράτους δικαίου.
@george.tsoumas Παμε να γνωριστούμε καλύτερα! 🏃🏻 #qa #euelections2024 #fyp #tiktokgreece #tsoumas #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – George Tsoumas

Διαβάστε επίσης:

Μπαράν Μπουρχάν: Τι απαντάει ο ίδιος για την υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων

Μητσοτάκης με Τζεντιλόνι: Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στις μεταρρυθμίσεις

Τέμπη: Για… «μη θέμα» μιλάει ο Π. Μαρινάκης – Απαντήσεις για το «μοντάζ» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07