search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:19
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Βελόπουλου: «Παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής»-«Είσαι ψεύτης και γλύφτης»

11.04.2024 15:57
adonis velopoulos 98- new

Στον απόηχο των δημοσκοπήσεων που δείχνουν διαρροή των ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Ελληνική Λύση, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος αντήλλαξαν βαρύτατες εκφράσεις και κατηγορίες στη Βουλή. 

Το εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή ανάμεσα στους δύο πρώην συνοδοιπόρους στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι ενδεικτικό της πίεσης που υφίσταται η ΝΔ από τα δεξιά της, όχι μόνον στη Βόρεια Ελλάδα που έχει ισχυρότερα ερείσματα η Ελληνική Λύση. 

«Μας φοβάστε, κατρακυλάτε όχι μόνον στη Μακεδονία, αλλά και στην Κρήτη, τα νησιά και αλλού», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος με τον αέρα των δημοσκοπικών ποσοστών του και ειρωνεύθηκε το δίλημμα περί σταθερότητας που προβάλλεται από τη ΝΔ, εκτιμώντας ότι στις ευρωκάλπες του Ιουνίου τα ποσοστά της μπορεί να είναι κάτω από 30%. 

«Λαϊκιστή» και «φαιδρό» αποκάλεσε τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να απαντά σε εξίσου υψηλούς τόνους, χαρακτηρίζοντάς τον «λασπολόγο» «ψεύτη» και «γλύφτη». Αφορμή στάθηκε αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η ομιλία Βελόπουλου αποτελεί προσβολή καθώς στα 40 λεπτά που ήταν στο βήμα δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τα ζητήματα υγείας. 

Κ. Βελόπουλος: Για το ΕΣΥ; Το έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου, μαντάρα, άστο μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη…

Αδ. Γεωργιάδης: Εμένα μου αρέσουν τα μούτρα μου και τα φροντίζω… 

«Παραμένεις Κυριάκο το ίδιο φαιδρός που ήσουν πάντα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και σχολίασε πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για μια μονάδα παραπάνω στις εκλογές παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών. 

«Λες ανοησίες…» είπε ο κ. Γεωργιάδης σε σχέση με τις αναφορές του κ. Βελόπουλου για τις μεγάλες αυξήσεις που θα προκύψουν στις συντάξεις σε περίπτωση που υλοποιηθούν εξορύξεις.

Η άγρια κόντρα τους επεκτάθηκε στην παρουσία του κ. Γεωργιάδη στα λεγόμενα παράθυρα του Σκάι, ενώ πήγε δέκα χρόνια πίσω με τον υπουργό Υγείας να απαντά σε έξαλλη κατάσταση στα καρφιά Βελόπουλου. 

Κ. Βελόπουλος: Η ΝΔ είναι ντροπή της δεξιάς… Είναι τσίρκο…  Αυτά έλεγες, χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτο τον Σαμαρά…

Αδ. Γεωργιάδης: Εσύ παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής και σε έκοψε λίγο πριν πας στο Caravel, δεν είσαι στη ΝΔ γιατί ο Σαμαράς σε έκοψε από το ψηφοδέλτιο, άρα όλο το σόου είναι για να κοροϊδέψεις κόσμο, αλλά εγώ σε ξέρω καλά… Αμφιβάλλω κι είχες φίλο στο τρένο, μάλλον ψέμα είναι κι αυτό, να μου μιλάς με σεβασμό γιατί εγώ σε ξέρω καλά… Άρα όταν με βλέπεις να είσαι προσεχτικός, παρακαλούσες και σε κόψανε 

Κ. Βελόπουλος: Αρνήθηκα να κατέβω για την ΑΟΖ, όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει… Εσύ έλεγες ότι η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς, είσαι λασπολόγος, υβριστής, συκοφάντης και γλείφτης μεγάλος του συστήματος.

Διαβάστε επίσης:

Σε «γραμμή Μητσοτάκη» και ο Μαρινάκης: Έχουν κοινά Κασσελάκης και Βελόπουλος

Επίθεση Φάμελλου στην κυβέρνηση για θέματα υγείας: «Μετατρέπετε τους ασθενείς σε πελάτες»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Όσοι χρωστούν πάνω από 100 ευρώ δεν θα έχουν ασφαλιστική ικανότητα (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:19