search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Ανατροπή για Μενεγάκη – Η αποκάλυψη που έκανε on air η Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον (Video)

11.04.2024 14:55
menegaki-skorda-new

Το τηλεοπτικό σκηνικό της επόμενης σεζόν στήνεται την περίοδο αυτή, με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να κάνουν διαπραγματεύσεις με τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους.

Κι ενώ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει… φωτιά αναφορικά με τις προτάσεις που έχουν γίνει στην παρουσιάστρια από το Mega, η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή της, ενημερώνοντας ότι οι δικές της πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστροφή της «ωραίας Ελένης» στην πρωινή ζώνη.

«Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Χρήστο Μπακάλογλου, θα το πω, ότι η Ελένη Μενεγάκη θα πάει πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της.

Μενεγάκη: Τρία τα επικρατέστερα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες εβδομάδες, με κανέναν να μη γνωρίζει, μέχρι στιγμής, ποιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια, έχει πραγματοποιήσει, ήδη, συζητήσεις με τον σταθμό, χωρίς ωστόσο, οι δυο πλευρές να καταλήξουν κάπου.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι το Mega έχει κάνει τρεις προτάσεις στην Ελένη Μενεγάκη, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η μία έχει να κάνει με εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, η δεύτερη με πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη και η τρίτη με την επιστροφή της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη 10:00 – 13:00.

Αν, μάλιστα, επικρατήσει η τελευταία πρόταση, αυτό απευθείας θα σηματοδοτούσε ντόμινο εσωτερικών εξελίξεων στο Mega, επηρεάζοντας και τα υπόλοιπα πρόσωπα ψυχαγωγίας του σταθμού.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει απαντήσει ούτε φυσικά έχουν πέσει υπογραφές. Και αυτό, όπως, φημολογείται, δεν αναμένεται να γίνει πριν από την περίοδο τoυ Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Περιφερειακά κανάλια: Η αθόρυβη δύναμη που προκαλεί ανησυχία στους μεγάλους «παίκτες»

Mega: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα τα πει με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο σημερινό «Live news»

Open: Συζητιέται τηλεοπτική επάνοδος Μπογδάνου – Λαμπίρη με ειδικούς ρόλους στο νέο ριάλιτι «TVQueens»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58