search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:43
MENU CLOSE

Επίθεση Χαρίτση κατά κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ

11.04.2024 18:27
xaritsis vouli 987- new

Διμέτωπη επίθεση σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αλέξης Χαρίτσης, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας για το ΕΣΥ. 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκθέτει την Ελλάδα στην Ευρώπη, καθώς συνδέεται με οσμή σκανδάλου και αδιαφάνειας», ανέφερε και διερωτήθηκε εάν η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός νιώθουν την ανάγκη να δικαιολογηθούν μετά την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ. 

Έστρεψε όμως τα πυρά του και προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι πολιτεύεται με όρους reality show, «μετακινούμενο ταυτόχρονα στον πυρήνα της νεοφιλελεύθερης λογικής» και «έναν διεκδικητή της δεύτερης θέσης με θολό στίγμα και αντιφάσεις, που προτάσσει τη μεταγραφή εν ενεργεία βουλευτή της ΝΔ».

Επί της ουσίας του νομοσχεδίου το χαρακτήρισε «βαθιά ιδεολογικό», επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι έχει βάλει σκοπό να διαλύσει ό,τι έχει απομείνει από το ΕΣΥ. «Το νομοσχέδιο για την υγεία είναι η επιτομή της νεοφιλελεύθερης εμμονής για διάλυση του κοινωνικού κράτους», είπε και τόνισε ότι απαιτείται μια επανίδρυση του ΕΣΥ, στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση όμως από τις αντικοινωνικές μεταρρυθμίσεις που εισάγει η ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

«Σφάχτηκαν» Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου – Άγρια κόντρα του υπουργού Υγείας και με Βελόπουλο

Πρόσκληση Ζελένσκι σε Μητσοτάκη να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ειρήνης της Ελβετίας

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Λαδέμπορα δεν θα γλιτώσεις – Ξέρω πολύ καλά γιατί έχεις «κόψει αλυσίδα» εναντίον μου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59