search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:53
MENU CLOSE

Λαζόπουλος σε Λυμπεράκη: «Σας ενόχλησε γιατί σας είπε ο κ. Καρβέλας ότι η Βουλή είναι βόθρος;» (video)

12.04.2024 17:04
lazopoulos_0612_1460-820_new
credit: NDP Photo Agency

Την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα» σχολίασε, μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Κ. Λυμπεράκη σας ενόχλησε γιατί σας είπε ο κ. Καρβέλας ότι η Βουλή είναι βόθρος και θεωρήσατε υποχρέωσή σας, που δεν είναι, να πείτε τη θέση σας. Αυτό που με ανησυχεί σε σας είναι ότι αν σας έλεγε ότι η Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, θα το περνάγατε σαν δεδομένο και θα πηγαίνατε παρακάτω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχετε καταλάβει ότι η τηλεόραση προκαλεί ασφυξία και ότι δεν αφήνετε κανέναν άνθρωπο να μιλήσει; Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να υπάρχει νεκρός για να μπορεί κάποιος να μιλήσει; Ότι θα τρελαθεί ο κόσμος;».

«Διάβαζα ότι τα πρωινά τα βλέπουν γύρω στα 200.000 άτομα. Αν δεν πληρώνει το κράτος τις σειρές, τα κανάλια θα είχαν βαρέσει διάλυση. Ο λόγος είναι ένας μόνο: λέτε μόνο ψέματα», πρόσθεσε στη συνέχεια για τις πρωινές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης:

Άνετη επικράτηση του Mega στη «μάχη» τηλεθέασης της Πέμπτης

ΣΚΑΪ: Ο Αυτιάς έφυγε, η… σκάντζα βάρδια με Οικονόμου, Παυλόπουλο, Κούτρα, Ντσούνο αναλαμβάνει το «Καλημέρα Ελλάδα»

Νίκος Καρβέλας: Θα τα πει Σαββατιάτικα με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:47