search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Eurovision: Σάλος με δημοσίευμα που θέλει την ΕΡΤ να έχει προαποφασίσει χαμηλή βαθμολογία για Κύπρο

13.04.2024 13:54
eurovision_2024_kypros_ta_nea

Προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία της ΕΡΤ για την Κύπρο στη φετινή Eurovision αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Η είδηση που βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αφορά επίσημο έγγραφο-ενημέρωση του Σταύρου Αυγουστίδη, Πρέσβη της κυπριακής δημοκρατίας στην Αθήνα, στους επίσημους φορείς της Κύπρου.

Με αυτό, ο κ. Αυγουστίδης ενημερώνει για όσα του διαμήνυσε σε πρόσφατη συνάντηση εργασίας στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η συζήτηση εκτός των άλλων αφορούσε και τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά και τη βαθμολογία που θα δώσει η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ είπε στις 21 Φεβρουαρίου στον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα πως η Ελλάδα θα δώσει χαμηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024. Προανήγγειλε, δηλαδή, το αποτέλεσμα της ελληνικής κριτικής επιτροπής, η οποία τον Φεβρουάριο δεν είχε καν συσταθεί, για μια ψηφοφορία που θα γινόταν τρεις μήνες αργότερα.

Και όλα αυτά, λίγους μήνες μετά το 4αρι που έδωσε η περσινή κριτική επιτροπή της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: Δεν ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου – «Ώχου και δε με νοιάζει»

«Scorpios είναι για σένα ΠΑΜ»: Επέστρεψε στο μαγαζί η απολυμένη εργαζόμενη από το TikTok (Video)

Πέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Με στήριξε όσο κανείς στις αποφάσεις μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:14