search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:34
MENU CLOSE

Ο Κατρούγκαλος απαντά σε Πολάκη για τον διορισμό του στον ΟΗΕ

13.04.2024 21:44
Aπολύσεις με ευρωπαϊκό αέρα - Media

Στις κατηγορίες που επέρριψε ο Παύλος Πολάκης στον Γιώργο Κατρούγκαλο, για την εκλογή του σε θέση τον ΟΗΕ, απάντησε ο δεύτερος.

Ο κ. Πολάκης, με αφορμή δημοσίευμα που έλεγε ότι ο κ. Κατρούγκαλος πήρε την θέση «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» στον ΟΗΕ, με «τη στήριξη της κυβέρνησης» (κάτι που διέψευσε ο Κατρούγκαλος, λέγοντας πως η θέση είναι αμισθί), σχολίασε μια μια φράση («όλα εξηγούνται») την εκλογή του Κατρούγκαλου στα σόσιαλ.

Το πρώην στέλεχος και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο Πολάκη μιλώντας στο Action24, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν περιμένω συγγνώμη».

«Εγώ κρατάω ότι τα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησαν και δεν αναπαρήγαγαν την κατηγορία αυτή. Ο μόνος πολιτικός που επανέλαβε την κατηγορία Πολάκη ήταν ο Βελόπουλος και δεν θεωρώ ότι με αφορά αυτή η υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για «τοξικότητα».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Την 9η Ιουνίου κρίνεται αν θα μπει φραγμός σε όλα αυτά που δυσκολεύουν τη ζωή μας, όχι η σταθερότητα

Γιάνης Βαρουφάκης: Η Γερμανία του απαγόρευσε την είσοδo στη χώρα – Η ομιλία για το Ισραήλ που προκάλεσε το «μπλόκο» (Videos)

Μιχαηλίδου: «Η κυβέρνηση είναι η μόνη που αψηφά πολιτικές φοβίες αντιμετώπισης του δημογραφικού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:33