search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:18
MENU CLOSE

Φρουροί της Επανάστασης: «Αληθινή Υπόσχεση» η επιχείρηση κατά του Ισραήλ – Απειλούν με «σθεναρή απάντηση» τις χώρες που θα ανοίξουν τον εναέριο χώρο τους

14.04.2024 00:40
iran_34674568

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν απόψε πως η «μεγάλη» επιχείρηση με τη χρήση drones και πυραύλων φέρει το όνομα «Αληθινή Υπόσχεση» και αποτελεί «μέρος της τιμωρίας του Ισραήλ» για τα «πολυάριθμα εγκλήματά του».

Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο η ιρανική κρατική τηλεόραση.

Μάλιστα, η Τεχεράνη απειλεί με «σθεναρή απάντηση» τις χώρες που θα ανοίξουν τον εναέριο χώρο τους για ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν.

Ο ιρανός υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι αν οποιαδήποτε χώρα ανοίξει τον εναέριο χώρος της ή το έδαφός της για επιθέσεις του Ισραήλ κατά του Ιράν, «θα λάβει τη σθεναρή απάντηση της Τεχεράνης», μετέδωσε το ιρανικό ειδήσεων πρακτορείο Mehr.

Αλί Χαμενεΐ: Το «διεστραμμένο καθεστώς» θα «τιμωρηθεί»

Ο ανώτατος ηγέτης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, ο Αλί Χαμενεΐ, διεμήνυσε εκ νέου απόψε ότι το Ισραήλ θα «τιμωρηθεί», σε βίντεο που διανεμήθηκε από τις υπηρεσίες του μέσω X.

Η Τεχεράνη εξαπέλυσε δεκάδες drones και πυραύλους κρουζ εναντίον του Ισραήλ.

«Το διεστραμμένο καθεστώς θα τιμωρηθεί», ανέφερε ο Αλί Χαμενεΐ στο βίντεο που διαρκεί ενάμισι λεπτό και είναι εμφανώς απόσπασμα της ομιλίας την οποία εκφώνησε την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Διαψεύδει το CNN ο Λευκός Οίκος – «Δεν θα απευθύνει διάγγελμα ο Τζο Μπάιντεν»

Ισραήλ: Εκλεισε το αεροδρόμιο, στις 00:30 κλείνει ο εναέριος χώρος

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Εκτοξεύονται drones και από Υεμένη και Λίβανο – Η Ιορδανία τονίζει πως θα καταρρίψει τα drones μπουν στον χώρο της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:18