search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:34
MENU CLOSE

Η ΕΕ καταδίκασε την «απαράδεκτη» επίθεση του Ιράν – Κλιμάκωση «άνευ προηγουμένου» βλέπει η Γερμανία

14.04.2024 01:31
borell skopia – new

«Η ΕΕ καταδικάζει έντονα την απαράδεκτη ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ» τόνισε μέσω Χ ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ. Πρόσθεσε ότι «πρόκειται για άνευ προηγουμένου κλιμάκωση και σοβαρή απειλή για την περιφερειακή ασφάλεια».

Την ίδια ώρα, ο πρεσβευτής της Γερμανίας στο Ισραήλ, ο Στέφεν Ζάιμπερτ, παρότρυνε όλους τους συμπατριώτες του στη χώρα να υπακούσουν στις οδηγίες των ισραηλινών αρχών και να παραμείνουν ασφαλείς.

«Απευθείας επίθεση άνευ προηγουμένου: ιρανικά drones πλησιάζουν το Ισραήλ και μπορεί να έρχονται κι άλλα», τόνισε ο κ. Ζάιμπερτ —ο άλλοτε κυβενητικός εκπρόσωπος— μέσω X (του πρώην Twitter), καλώντας όλους τους Γερμανούς που βρίσκονται στο Ισραήλ να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Έκκληση για αυτοσυγκράτηση απευθύνει σε όλες τις πλευρές η Αίγυπτος – Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού η αεράμυνα της χώρας

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ: «Καταδικάζουν» Γαλλία και Βρετανία – Με «προσοχή και ανησυχία» παρακολουθεί η Ιταλία

Ισραήλ: Πληροφορίες πως το πρώτο drone έφτασε στο Ισραήλ – Εκτοξεύονται πύραυλοι από τον Λίβανο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58