search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Βουλή: Κόντρα για τα «μπάζα» του Φλωρίδη

15.04.2024 17:27
floridis avlonitis voy;i – new

Αντιδράσεις εξακολουθεί να πυροδοτεί η φράση περί «μπάζων» που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Φλωρίδης ο οποίος απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Αλέξανδρου Αυλωνίτη από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως αναφερόταν στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Με ποιο δικαίωμα μιλάει με τέτοιο χυδαίο τρόπο; Που δεν έχει εκλεγεί, αλλά έχει διοριστεί στη θέση του. Και μας λέει ότι είμαστε για τα μπάζα; Και δεν τον βάζει στην άκρη ο πρωθυπουργός; Αφορά κι εμένα που ήμουν μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη; Τα όσα εξοργιστικά και χυδαία ξεστομίσατε απευθύνονταν στον κ. Βελόπουλο ή σε όλους τους βουλευτές;», διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Δικαιοσύνης να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση πως έχει εξελιχθεί σε παρακολούθημα της Ελληνικής Λύσης.

«Έχει οικιακές μεταμορφώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ πράγματι, αλλά και ο Βελόπουλος εγκαταλείπει τα ψέματά του για τα Τέμπη και τα τοποθετεί όλα πλέον στην εξαέρωση», ανέφερε και επέμεινε πως η κυβέρνηση με πράξεις διευκολύνει την έρευνα της Δικαιοσύνης. Συμπλήρωσε ακόμη, πως ο ανακριτής δεν υπάρχει σημείο και στοιχείο που να μην διερευνά. 

Λίγο αργότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης απαντώντας στην καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί επίσκεψης υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Ανάπτυξης στο Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου να ζητήσουν διαβεβαιώσεις ότι καλύπτονται για τη σύμβαση 717,  είπε: «Ποτέ δεν έδωσα τέτοια εντολή, ποτέ δεν περιήλθε σε γνώση μου και ποτέ δεν έχω ενημερωθεί για επίσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων για τη σύμβαση 717 στο Ελεγκτικό Συνέδριο»

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Η Νέα Αριστερά ανακοίνωσε 18 νέες υποψηφιότητες – Μεταξύ αυτών Φίλης, Σταθάκης, Γιαννακάκη, Νάσση

Ερώτηση Ανδρουλάκη και ΚΟ ΠΑΣΟΚ για το Ταμείο Ανάκαμψης 

Επικοινωνία Δένδια με τον υπουργό Άμυνας Ισραήλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:43