search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Η Αλεξοπούλου, οι εξεγερμένοι ταξιτζήδες και ο άφαντος Σταϊκούρας

17.04.2024 19:44
staikouras alexopoulou 765- new

Με φωνές και άγριες διαθέσεις μπήκαν στο υπουργείο Μεταφορών το μεσημέρι της Τετάρτης οι συνδικαλιστές του ΣΑΤΑ. Σχεδόν προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα του Υπουργού, για την ακρίβεια.

Όμως ο Χρήστος Σταϊκούρας δεν ήταν στο γραφείο του. Έτσι κατέβηκε από τον πρώτο όροφο η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου και τους είδε σε μια αίθουσα του Υπουργείου.

Εκεί αφού ζήτησε από την αστυνομία να αποχωρήσει γιατί όπως είπε «δεν χρειαζόμαστε ασφάλεια για να μιλήσουμε» άκουσε τα θέματα που έθιξε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος και όταν άρχισε να μιλάει η ίδια και ειδικά όταν αναφέρθηκε στις επιδοτήσεις για τα «πράσινα» ταξί, οι συνδικαλιστές ξέσπασαν στα γέλια.

Αντιδρώντας η υφυπουργός αποχώρησε, λέγοντάς τους ότι «ελάτε να μιλήσουμε στο γραφείο μου». Ο Λυμπερόπουλος της φώναζε να μείνει αλλά δεν υπήρχε έδαφος συνεννόησης ούτε καν συζήτησης…

Έχει κότσια η Αλεξοπούλου για να αντιμετωπίζει τους συνδικαλιστές των ΤΑΞΙ και να μη δέχεται «πλακίτσα» και συμπεριφορές που θεωρεί απαξιωτικές. Αλλά είναι κι ένα θέμα, τι ακριβώς κάνει ο Σταϊκούρας και αφήνει την υφυπουργό του να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά;

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παπανδρέου: Απολογισμός – Ένας Χρόνος στην Ευρωβουλή

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έμεινα από δουλειά και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές – Λειτούργησα με το συναίσθημα»

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη «Νίκη» ο Λυκούργος από το Disney Club

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:23