search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Βούλα Πατουλίδου: «Ήταν βάρος για το παιδί μου το ότι ήμουν η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης» (Video)

17.04.2024 10:54
patoylidoy-new

Για την οικογένειά της, τον χαμό του πατέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στις ευροεκλογές μίλησε η Βούλα Πατουλίδου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι η δική της πορεία στον στίβο ήταν βάρος για το παιδί της, καθώς όλοι του έλεγαν ότι πρέπει να έχει αντίστοιχη διαδρομή.

«Τώρα νιώθω πιο θηλυκό σε σχέση με το τότε. Δεν ψωνίστηκα ποτέ. Πάντα μου έλεγαν να έχω χαμηλά το… φρύδι. Ήταν βάρος για το παιδί μου το ότι ήμουν η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης, του έλεγαν να γίνει σαν εμένα. Ο γιος μου όταν ήταν μικρός μου είπε ότι φοβόταν να μην είναι ο αποτυχημένος της οικογένειας», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου, ενώ μιλώντας για τον σύζυγό της τόνισε:

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο γήπεδο, είχα πάει να κάνω γυμναστική. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα σε εμένα και τον άντρα μου, περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, όπου κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω. Με τον άντρα μου είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας».

Στη συνέχεια, η Βούλα Πατουλίδου αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, αποκαλύπτοντας ότι είναι κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει.

«Η απώλεια του πατέρα μου μού στοιχίζει ακόμα και τώρα, ήταν αρχοντάνθρωπος. Ο γιος μου έχει τον πατέρα μου τατουάζ, είναι κάτι συμβολικό, γι’ αυτό και δεν είπα τίποτα».

Κλείνοντας, η Βούλα Πατουλίδου μίλησε για τη συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές, επισημαίνοντας ότι τα συναισθήματά της γι’ αυτήν της την απόφαση είναι ανάμεικτα.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για την συμμετοχή μου στις ευρωεκλογές, όλη η πειθαρχία και ο τρόπος ζωής μου θα βοηθήσει» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου οριακά περνούν τις τάξεις με τις απουσίες» (Video)

Οι γιοι του Τζον Λένον και του Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψαν μαζί τραγούδι (Video)

Στέλιος Παρλιάρος: «Ο κόσμος φοβόταν μην τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά επειδή έκανα παρέα με τον Billy Bo» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55