search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Η αστυνομική κωμωδία «Maggie Moore(s)» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

19.04.2024 12:48
MAGGIE MOORE (S)_Photo 1

Γέλιο, δράση και σασπένς έρχεται αυτή την Κυριακή21 Απριλίου (22:00) στο Novacinema1 με την αστυνομική κωμωδία «Maggie Moore(s)» (2023, διάρκειας 96’) με τους Tina Fey, Jon Hamm, Micah Stock σε σκηνοθεσία του John Slattery στη ζώνη Sunday Premiere τηςNova!

Όταν δύο γυναίκες με το ίδιο όνομα δολοφονούνται μέσα σε λίγες μέρες, ο αρχηγός της αστυνομίας αναζητά απαντήσεις ανάμεσα σε άπιστους συζύγους, μοναχικές καρδιές, περίεργους γείτονες και πληρωμένους δολοφόνους. Μην χάσετε τη συνέχεια την Κυριακή 21/4 (22:00) στο Novacinema1!

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42