search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:20
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Με 57 μπαλόνια, όσες και οι ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη, υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό

19.04.2024 18:11
mpalonia mitilini tempi 98- new
Photo: stonisi.gr

Με 57 μπαλόνια, όσα και τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα μέλη της «Κίνησης Μνήμης και Δράσης» στη Μυτιλήνη.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr,  «Πενήντα επτά (57) μπαλόνια όσες και οι ψυχές που χάθηκαν για την υποδοχή του Πρωθυπουργού» με την ανακοίνωση να σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Έρχεται ο πρωθυπουργός στο νησί μας . Ο πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης που φτωχοποιεί, εκβιάζει, εκφοβίζει, συγκαλύπτει… Μια κυβέρνηση που λειτουργεί σαν παρακράτος. Η Κινηση Μνήμης και Δράσης τον υποδέχεται με τα παρακάτω πανό και 57 μπαλόνια όσες οι ψυχές που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Αίτημα στον ανακριτή για τους αγοραστές των 25 τόνων κατασχεμένου χημικού διαλύτη από το τελωνείο του Προμαχώνα

Νίσυρος: Νέα καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 15χρονου από τον αρχαιοφύλακα

Κακοκαιρία: 112 σε Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Μαγνησία, Σποράδες, βόρειο Αιγαίο και Βόρεια Εύβοια – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:20