search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:56
MENU CLOSE

Ο Κασσελάκης σε νέες περιπέτειες: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

19.04.2024 07:06
navarxos new

Το Σάββατο το πρωί ξεκινά ο Στέφανος Κασσελάκης την νησιωτική του προεκλογική περιοδεία η οποία περιλαμβάνει ουσιαστικά το γύρο του Αιγαίου σε 9 μέρες.

Για την ακρίβεια, θα επισκεφθεί 26 νησιά και συγκεκριμένα τα εξής: Σύρο, Πάρο,  Νάξο,  Αμοργό,  Αστυπάλαια,  Χάλκη,  Σύμη, Καστελόριζο,  Ρόδο,  Τήλο,  Κω, Κάλυμνο,  Λέρο,  Αγαθονήσι, Λειψούς,  Αρκιούς, Πάτμο, Ικαρία,  Φούρνους, Σάμο, Χίο, Ψαρά,  Μυτιλήνη,  Αι Στράτη,  Λήμνο και Σκύρο.

Στόχος είναι να αναδειχθούν κατά τη διάρκεια αυτής τη περιοδείας, ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών, από τις μεταφορές και τις μετακινήσεις, ως την περίθαλψη και τη Δημόσια Υγεία.

Αν δεν έχει αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός, τον Στέφανο Κασσελάκη θα συνοδεύει ο ναύαρχος Αποστολάκης και για τις ανάγκες αυτής της μεγάλης περιοδείας θα χρησιμοποιηθεί ιδιωτικό σκάφος.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Ποιος είναι ο γιος της Παπακώστα που παίρνει τη θέση του Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Το υπουργείο Παιδείας «παίρνει πίσω» την υποχρεωτική υπογραφή από τους γονείς του Κανονισμού Λειτουργίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:53