search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:24
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Πρόσωπο – έκπληξη και πολύ γνωστό ανάμεσα στις τελευταίες υποψηφιότητες για την ευρωβουλή 

19.04.2024 07:00
androulakis

Σήμερα ανακοινώνει την τελική λίστα των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ. Πιθανό να ανακοινωθούν προς το απόγευμα. 

Μέσα σ’ αυτές θα ανακοινωθεί και ένα πρόσωπο – έκπληξη από το χώρο του θεάματος, ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Πρόκειται για ηθοποιό εγνωσμένου κύρους και όχι για περίπτωση «influencer». Μάλιστα, έχει αγαπηθεί πολύ για τον ρόλο του σε σειρά η οποία «σπάει ταμία» 

Όπως έγραψε το topontiki.gr χθες στα πρόσωπα τα οποία θα ανακοινώσει η Χαριλάου Τρίκουπη δεν θα υπάρξουν δημοσιογράφοι (στην Νέα Δημοκρατία θα έχουμε 7, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανακοινωθεί 5). Είναι το μοναδικό από τα τρία μεγάλα κόμματα το οποίο δε θα έχει στη λίστα του πρόσωπο από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Από την τηλεόραση βέβαια προέρχεται ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου

Για το σημερινό πρόσωπο πάντως μείνετε συντονισμένοι γιατί σίγουρα θα προκαλέσει συζήτηση. 

Στη Θεσσαλονίκη ο Ανδρουλάκης

Σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το 2ο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πυλαίας – Χορτιάτη (17ης Νοεμβρίου 83, Πυλαία), ενώ νωρίτερα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα είναι προσκεκλημένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «100% στον FM 100» με τον Βαγγέλη Στολάκη και την Έφη Τσαμπάζη.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Ποιος είναι ο γιος της Παπακώστα που παίρνει τη θέση του Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Το υπουργείο Παιδείας «παίρνει πίσω» την υποχρεωτική υπογραφή από τους γονείς του Κανονισμού Λειτουργίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42