search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:10
MENU CLOSE

Έληξε ο συναγερμός στο Open – Αννίτα Πάνια: «Επιτέλους είμαστε στον αέρα» (Video)

20.04.2024 16:58
annita new

Μετ΄εμποδίων και καθυστερημένα ξεκίνησε το Next Please σήμερα Σάββατο 20/4 στο Open καθώς ένα τηλεφώνημα για βόμβα έθεσε τους πάντες επί ποδός.

Άμεσα απομακρύνθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι και από τα τρία κτίρια του τηλεοπτικού σταθμού με τους πυροτεχνουργούς της αστυνομίας και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά να σπεύδουν στο σημείο πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους.

Η Αννίτα Πάνια στην έναρξη του Next Please ανέφερε ότι οι άνδρες της αστυνομίας δεν εντόπισαν καμία βόμβα και γρήγορα έδωσε πάσα για να αρχίσει το παιχνίδι.

«Επιτέλους είμαστε στον αέρα. Εδώ είμαστε ζωντανά, τα καταφέραμε, βγήκαμε στον αέρα. Ζωντανά όπως Σάββατο και Κυριακή όχι στην ώρα μας σήμερα. Είμαστε πιο αργά γιατί είχαμε ένα τηλεφώνημα για απειλή για βόμβα».

«Να είναι καλά η αστυνομία, ήρθαν τα σκυλάκια, μύρισαν, δεν υπήρχε βόμβα. Μέχρι να μυρίσουν έπρεπε να κάνουν τις ανάγκες τους. Τελειώσαμε με τα σκυλάκια, απεφάνθησαν ότι δεν υπάρχει βόμβα, άρα εμείς είμαστε στον αέρα ζωντανά» είπε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Open.

Διαβάστε επίσης:

Παράσταση από Γιάμαλη: Απαντά σαν εκπρόσωπος διαφόρων κομμάτων και επισκιάζει τους… κανονικούς (Video)

Χρηστίδου για Λιάγκα: «Τι έχει πάθει και φωνάζει, βρίζει και λέει ότι θέλουμε το κακό του;»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:09