search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης από Άγιο Δημήτριο: Οι Ευρωεκλογές είναι εθνική κάλπη

20.04.2024 13:16
mitsotakis_lesvos_4_new

Στον Άγιο Δημήτριο παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της περιοδείας του για τις ευρωεκλογές όπου εμφάνισε τη Νέα Δημοκρατία ως το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει αλλαγές είτε σε Ευρωπαϊκό, είτε σε εγχώριο επίπεδο.

«Στις προσεχείς ευρωεκλογές θα κληθεί ο λαός να αποφασίσει ποιους ευρωβουλευτές θα στείλει στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η κυβέρνηση του σταμάτησε τις ροές των μεταναστών στα σύνορα, ενώ παράλληλα με την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων έδωσε τη δυνατότητα σε τούρκους τουρίστες να επισκέπτονται τα νησιά, τονώνοντας την οικονομία τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι το κόμμα του είναι εκείνο που αύξησε τον κατώτατο μισθό, που έδωσε αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους μετά από 13 χρόνια, ενώ ενίσχυσε και τους συνταξιούχους.

Νωρίτερα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Στέλιο Μαμαλάκη και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

«Οι ευρωεκλογές αυτές έχουν μεγάλη σημασία διότι διεξάγονται σε ένα εξαιρετικά τεταμένο παγκόσμιο γεωπολιτικό περιβάλλον. Σκεφτείτε πόσο διαφορετικός ήταν ο κόσμος το 2019 και πόσο διαφορετικός είναι το 2024. Με αναταραχή στη Μέση Ανατολή, με έναν πόλεμο στην Ουκρανία, με μια πανδημία η οποία εν τω μεταξύ μας έχει χτυπήσει».

«Στις ευρωεκλογές, λοιπόν, αυτές θα κληθεί πρώτα και πάνω απ’ όλα ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το ποιους ευρωβουλευτές θα στείλει στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο. Έχουμε ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο. Καθεμία και καθένας από τους 42 υποψηφίους κομίζουν κάτι σημαντικό στην κοινή προσπάθεια η Νέα Δημοκρατία να είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Ώστε να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να ακούγεται ισχυρή η φωνή μας στην Ευρώπη».

«Διότι αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ευρώπη, το γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά, έχουν μεγάλη σημασία για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Πάρτε για παράδειγμα το Ταμείο Ανάκαμψης: 36 δισεκατομμύρια ευρώ πρόσθετων πόρων που κατευθύνθηκαν στην ελληνική οικονομία, επειδή εγώ προσωπικά διαπραγματεύτηκα για την πατρίδα μας, το καλοκαίρι του 2020, να μπορέσουμε να αποκτήσουμε αυτό το σημαντικό ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό εργαλείο», αναφέρει στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Αποχή και… tiktokers του Κασσελάκη: Οι δύο παράγοντες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Παπανώτας κατά Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά» – «Βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν με εκφράζουν»

Ρωμανός για Φαραντούρη: Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το «ΒΒΒ δεν τρώγεται»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:11