search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:48
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Θρίλερ με εξαφάνιση 33χρονου από την Αθήνα – Οι αρχές ερευνούν αν είναι η σορός του που εντοπίστηκε στο Ηράκλειο

21.04.2024 21:26
limeniko_2107_1460-820_new

Υπόθεση εξαφάνισης ενός 33χρονου από την Αθήνα, βρίσκεται στο “κάδρο” της έρευνας της αστυνομίας, σχετικά με την σορό που εντοπίστηκε πριν μία εβδομάδα στην παραλία Καρτερού, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οπως αναφέρει το cretalive, ένας άνδρας που αγνοούνταν από τα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενδέχεται να είναι το άτομο του οποίου η σορός εντοπίστηκε στην παραλία της Κρήτης

Μετά από αίτημα του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, εστάλη δείγμα DNA από οστό της σορού του Καρτερού, προκειμένου να συγκριθεί με γενετικό δείγμα που φέρεται να έχει δώσει συγγενικό πρόσωπο του αγνοούμενου νεαρού.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει κοινά στοιχεία με τις δύο υποθέσεις, καθώς θεωρούν πως ταιριάζουν τόσο ο χρόνος εξαφάνισης, όσο και η ηλικία, το ύψος, ο σωματότυπος και κάποια άλλα χαρακτηριστικά. 

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του 33χρονου ψάχνει να μάθει την τύχη του. 

Να θυμίσουμε ότι η σορός εντοπίστηκε στη θάλασσα και σε γενικές γραμμές, από την ιατροδικαστική έρευνα, έδειχνε να ήταν ένα άτομο καλής κατάστασης και αποτελεί ερωτηματικό το πως πέθανε. Εκτιμάται επίσης ότι η σορός ήταν στη θάλασσα τουλάχιστον τρεις μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τον φύλακα – «Εδωσε προφυλακτικά στα παιδιά, κυκλοφορούσε γυμνός»

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Οι γυναίκες να γυρίσουν στο σπίτι και να μαζέψουν τα παιδιά» (Video)

Θάνατος βρέφους στην Κω: Πνιγμός λόγω τροφής η αιτία της τραγωδίας – Συλλήψεις για τους γονείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:48