search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Κασιμάτη για την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου: «Να μην ξεχνάμε τους πρωταίτιους της προδοσίας που άφησε τεράστια πληγή στον Ελληνισμό» 

21.04.2024 23:24
kassimati

Η Νίνα Κασιμάτη παρέστη σήμερα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στην ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) για τη συμπλήρωση 57 χρόνων από την δικτατορία των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου 1967 στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ).

Η Ν. Κασιμάτη κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, ενώ δήλωσε στο τέλος της εκδήλωσης:

«57 χρόνια μετά την χούντα των συνταγματαρχών, διανύουμε τα 50 έτη της κυπρογεννημένης Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους υπαιτίους και πρωταιτίους αυτής της μεγάλης προδοσίας, που άφησε τεράστια πληγή στο κοινωνικό και εθνικό σώμα του Ελληνισμού.

Διαβάστε επίσης:

Χαρίτσης: «Σήμερα είναι μέρα δημοκρατικής επαγρύπνησης»

Η Αγγελική Δεληκάρη περιγράφει το περιστατικό με το χαστούκι από πρώην υποψήφια βουλευτή της Νίκης: «Με χτύπησε με όλη της τη δύναμη» (video)

Το μήνυμα Κασσελάκη για την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου: «Τιμούμε τους αγώνες του Γλέζου για δημοκρατία και ελευθερία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:50