search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:28
MENU CLOSE

Eπικοινωνία Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν

23.04.2024 20:09
DENDIAS-OSTIN-1

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν.

Αντικείμενο της συνομιλίας του ήταν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με τον Νίκο Δένδια να επισημαίνει σε ανάρτησή του ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας αναδείχτηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας.

Αναλυτικά αναφέρει: «Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Secretary Lloyd Austin @SecDef.

Συζητήσαμε για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Αναδείχτηκε ο ρόλος της Ελλάδας ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας».

Διαβάστε επίσης:

Opinion Poll: Ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές φλερτάρουν με τις πρώτες θέσεις – Φαβορί Αυτιάς-Δήμας από ΝΔ, Μπεκατώρου-Παππάς από ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παππάς: Το βράδυ των ευρωεκλογών θα έχουμε νέο πολιτικό σκηνικό – Τα πλεονάσματα να αξιοποιηθούν για να μειωθούν οι φόροι

Αμηχανία μετά την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:28