search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:05
MENU CLOSE

Μεγάλωσε η «ψαλίδα» τηλεθέασης μεταξύ Mega και ανταγωνισμού

23.04.2024 15:43
pixabay

Απόδοση λίγο πάνω από την εβδομαδιαία απόδοση του (14,5%) σημείωσε τη Δευτέρα 22/4 το Mega καταφέρνοντας να «ξεφύγει» από τον ανταγωνισμό με διαφορά σχεδόν δυόμιση ποσοστιαίων μονάδων.

Ο ΑΝΤ1 συγκέντρωσε τις δεύτερες σε όγκο τηλεοπροτιμήσεις, σύμφωνα με τη Nielsen, έχοντας όμως μικρή τάση υποχώρησης σε σχέση με την προπερασμένη Δευτέρα. Ανεβασμένος εμφανίστηκε ο Σκάι και σε σχέση με την Κυριακή αλλά και με την προηγούμενη Δευτέρα. Οι απώλειες δεν «κόστισαν» στο Star, τα χαρακτηριστικά δυναμικής του οποίου πλησίασε ο Alpha που κατέφερε να έχει διαστάσεις μεριδίου μόλις 0,3% μικρότερες από αυτές του «αδελφού» σταθμού.

Οι μικροδιακυμάνσεις στα μερίδια των άλλων καναλιών δεν επηρέασαν την κατάταξη τους στην προτιμήσεις των τηλεθεατών πλην της ΕΡΤ η οποία μια βδομάδα πίσω είχε μεταδώσει τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Χθες είχε μετάδοση αναμέτρησης των δύο «αιωνίων», αυτή τη φορά όμως του πρωταθλήματος βόλεϊ που αν και ήταν του τέταρτου τελικού δεν προτιμήθηκε αναλόγως με εκείνη του μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης:

Οι πλατφόρμες σαρώνουν την τηλεθέαση στις ΗΠΑ

Λιάγκας: Χαμός στον αέρα με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ – «Η καταδίκη από παπά σαν εσάς είναι τιμή μου» (Video)

MEGA: «Mega stories» αστυνομικής βίας – Ιστορίες μεταξύ αστυνομικής πρόληψης και κατάχρησης εξουσίας (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31