search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:09
MENU CLOSE

Νέα κόντρα μετεωρολόγων για τον καιρό του Πάσχα – «Οφείλω να σεβαστώ την επιστήμη που υπηρετώ», λέει ο Καλλιάνος

23.04.2024 19:40
KAIROS_ILIOS

Μπορεί το Πάσχα να αργεί ακόμη, αλλά η κόντρα μεταξύ των μετεωρολόγων έχει ξεκινήσει ήδη για τον καιρό που θα έχει εκείνες τις ημέρες.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει πως είναι αρκετά νωρίς ακόμα για τέτοια πρόγνωση και μάλιστα αναρωτιέται γιατί οι συνάδελφοί του προσπαθούν να κάνουν εκτίμηση του καιρού από τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Livenews» είπε αρχικά: «Λυπάμαι που έχω δει από χθες συναδέλφους μετεωρολόγους που όχι μόνο στάθηκαν στη Μεγάλη Δευτέρα αλλά πήγαν ακόμα και στην Κυριακή του Πάσχα με το ψήσιμο του οβελία ή το Μεγάλο Σάββατο κατά τη διάρκεια της Αναστάσεως και μας είπαν τι καιρός θα επικρατήσει».

Συνεχίζοντας, ο μετεωρολόγος του Mega τόνισε, μάλιστα, ότι «εγώ οφείλω να σεβαστώ την επιστήμη που υπηρετώ και να σταματήσω μέχρι την Κυριακή, μία μέρα πριν τη Μεγάλη Δευτέρα. Εξι με επτά ημέρες μπροστά μπορεί να δει ένας μετεωρολόγος. Τώρα, αν κάποιοι βλέπουν 15 και 17 μέρες, να μας πούνε κι εμάς πώς θα γίνουμε καλύτεροι στη δουλειά μας».

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται η «κατάρρευση» του ΕΣΥ: Έπεσε… ξανά η ψευδοροφή στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου (Photo)

Σκηνικό «Blade Runner» στην Αθήνα – Η αφρικανική σκόνη «καταπίνει» ολόκληρη τη χώρα – Δυστοπικές εικόνες από την… αποικία μας στον Άρη

«Κιτρίνισε» η Καλαμάτα από την αφρικανική σκόνη – Απόκοσμες εικόνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:07