search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 11:56
MENU CLOSE

Βάσια Παναγοπούλου: Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου όταν βρήκα κολλημένο το κηδειόχαρτο (Video)

11.05.2024 19:29
Έξαλλη η Παναγοπούλου με τη Γερασιμίδου: Ποιους διαφημιστικούς λόγους κυρά μου; (Video) - Media

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/05) καλεσμένη η Βάσια Παναγοπούλου, η Ασπασία της Γης της Ελιάς..

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, την οποία και δεν έχει ξεπεράσει. Όπως ανέφερε αρχικά: «με συγκίνησε που είδα στο βίντεο όλη την διαδρομή, που είδα τον εαυτό μου μικρή στη Μυτιλήνη με τον μπαμπά μου και την μαμά μου.

Ο μπαμπάς μου μού λείπει πάντα πάρα πολύ, δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έχασα μικρή, όταν ήμουν δέκα χρονών και έμεινε μέσα μου μια τεράστια τρύπα. Υπάρχει δηλαδή ένα κενό σε αυτή τη θέση».

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να έχεις μια τέτοια απώλεια σε μικρή ηλικία και γιατί η μαμά δεν μας είπε ότι ο μπαμπάς πέθανε.

Είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, είχε πάει στο νοσοκομείο και μας είχαν στείλει σε ένα φιλικό σπίτι εμένα και την αδελφή μου.

Επειδή ήμουν όμως ανήσυχη πολύ για το που είναι ο μπαμπάς μου, το έσκασα από το σπίτι που μας είχαν στείλει και μας φιλοξενούσαν. Πήγα έξω από το σπίτι μου, το πατρικό και βρήκα κολλημένο σε μια κολώνα το αγγελτήριο του θανάτου. Έτσι, το έμαθα και αυτό με συγκλόνισε πραγματικά».

Τέλος, η Βάσια Παναγοπούλου είπε: «Με έπιασε ένα τρομερό παράπονο για τη μαμά που μας το έκρυψε. Βέβαια, μετά κατάλαβα ότι και εκείνη προσπαθούσε να το διαχειριστεί. Για να φτάσω όμως στο σημείο να το καταλάβω, είχα περάσει πολύ παράπονο απέναντι της και μετά ήταν άλλο παράπονο για το ότι η μαμά αποφάσισε να φύγουμε από τη Μυτιλήνη και να έρθουμε στην Αθήνα, γιατί τίποτα δεν την κρατούσε πια εκεί».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Γκαγκάκη: Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω συνεργαστεί τρομερά, έχω τσακωθεί και τα έχω ξαναβρεί (Video)

Eurovision 2024 – Ζερόμ Καλούτα: «Έχουμε εξοικειωθεί, δεν θα είμαστε όπως στους ημιτελικούς» (Video)

Eurovision 2024 – Παπαρίζου: «Δεν θέλω να είναι πολιτική, αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 11:55