search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 12:41
MENU CLOSE

Κατερίνα Γκαγκάκη: Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω συνεργαστεί τρομερά, έχω τσακωθεί και τα έχω ξαναβρεί (Video)

11.05.2024 18:28
gagaki_liagkas

“Ο Γιώργος δεν είναι απλώς ευφυής αλλά είναι ένας τηλεοπτικός χαμαιλέοντας” δηλώνει, επίσης, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Τόσο στην απόφαση να βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες και να συνυπάρξει τηλεοπτικά με την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και στα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Tv Queen έδωσε απαντήσει η Κατερίνα Γκαγκάκη το πρωινό του Σαββάτου.

«Την Ιωάννα Μαλέσκου δεν την ήξερα προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος τον οποίο έφεραν και έριξαν τα προηγούμενα χρόνια σε μια εικόνα που ασφυκτιούσε. Θεωρώ ότι αδικήθηκε.

Πάλι όχι με πρόθεση. Θεωρώ, επίσης, ότι δείχνει να έχει μαλακώσει και να έχει στρογγυλέψει τις γωνίες. Την πρώτη φορά με έκανε και αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά στο Tv Queen Live» δήλωσε αρχικά το έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης.

Τις προηγούμενες ημέρες, μέσα από τον αέρα του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει πως «οι μόνοι που θα καθόμουν εγώ, ως νέο παιδί, να ακούσω και να μου μεταλαμπαδεύσουν κάποια τηλεοπτική εμπειρία είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Τάσος Τρύφωνος.

Οι άλλοι δεν ξέρουν τηλεόραση. Τα στελέχη επικοινωνίας ξέρουν τηλεόραση;».

«Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε μένα. Αν αναφέρεται σε μένα, λοιπόν, νομίζω πως την έχω ζήσει πολύ την τηλεόραση. Χωρίς πολλά ερωτηματικά.

Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές της. Άρα και γω δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να μάθω τηλεόραση σε κάποιον.

Θέλω να τον μάθω να διαχειρίζεται τον εαυτό του» επισήμανε, αρχικά, η Κατερίνα Γκαγκάκη για να συμπληρώσει με σαφήνεια τα εξής.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι μια περίπτωση τηλεοπτικά, όχι απλώς ευφυής, ένας τηλεοπτικός χαμαιλέοντας που τον θαυμάζω πάρα πολύ. Τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω συνεργαστεί τρομερά μαζί του, έχω τσακωθεί, τα έχω ξαναβρεί. 

Ο Γιώργος έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση και αυτή αποδίδει. Μαθαίνουμε από τον Γιώργο και χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να τα κάνει όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2024 – Ζερόμ Καλούτα: «Έχουμε εξοικειωθεί, δεν θα είμαστε όπως στους ημιτελικούς» (Video)

Eurovision 2024 – Παπαρίζου: «Δεν θέλω να είναι πολιτική, αλλιώς πρέπει να βρισκόμαστε στις διαδηλώσεις»

Eurovision 2024: Αποκλείστηκε η Ολλανδία από τον τελικό της διοργάνωσης – Η ανακοίνωση της EBU

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 12:41