search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:29
MENU CLOSE

Στον «γάμο της χρονιάς», του εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ

12.05.2024 19:41
gamos xyla- kasselakis- new

Το «παρών» και μάλιστα ντυμένοι με σμόκιν, όπως ταιριάζει στην περίσταση, έδωσαν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στον γάμο της κοσμικής Αθήνας, του εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά και της αγαπημένης του Ιφιγένειας Πρωτονοτάριου.

Ο Αντώνης Ξυλάς είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά και της Μαρίας Πατέρα, αδελφής του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Πατέρα.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε πάνω από 500 καλεσμένους σε μια λαμπερή δεξίωση στο κτήμα Γαβαλά. Στη σκηνή βρέθηκαν οι διάσημοι τραγουδιστές Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός που διασκέδασαν τους λαμπερούς καλεσμένους.

Το παρών στον λαμπερό γάμο έδωσαν επιφανή μέλη της επιχειρηματικής και εφοπλιστικής κοινότητας, καθώς και πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, όπως ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης.

Στον γάμο, παρευρέθηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, φάνηκε ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ διαμένουν μέχρι να μετακομίσουν στο δικό τους σπίτι σε μια από τις σουίτες του The Οne, του συγκροτήματος πολυτελών διαμερισμάτων προς ενοικίαση, με θέα την Ακρόπολη, το οποίο ανήκει στον Αντώνη Ξυλά.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 – Νίκος Μωραϊτης: «Χωρίς τις επιτροπές, πρώτοι ή δεύτεροι θα ήταν οι σφαγείς παιδιών στην Γάζα» – «Ήταν Israelvision» (Video)

Eurovision 2024 – Silia Kapsis: Τι δήλωσε για το 10αρι της Ελλάδας – «Όλα καλά, έδωσαν αυτό που νόμιζαν» (Video)

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνιση της μετά τον μεγάλο τελικό – «Θα το έκανα ξανά όλο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:21