search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 02:05
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Στην ολονύκτια διαμαρτυρία των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας για τον Παλαιστινιακό λαό

13.05.2024 15:30
KOUTSOUMPAS-NEW

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί απόψε στις 21.00 στα Προπύλαια, στην ολονύκτια διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας και θα συμμετέχουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς, «για να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού».

Υπενθυμίζεται ότι ολονύκτια διαμαρτυρία διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας, μπροστά από την Πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα Προπύλαια στις 20:00.

Στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχη δράση έχει προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ., στον Λευκό Πύργο. Την κινητοποίηση στηρίζει και η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ).

Αντίστοιχα, φοιτητικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη έχουν προγραμματιστεί στην Κρήτη, σε Ηράκλειο και Χανιά, με αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων και τη στήριξη σωματείων και φορέων.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Τον υποδέχτηκε ο Χακάν Φιντάν

Γερουλάνος: «Ποια είναι τα 72.000 ακίνητα της δημόσιας περιουσίας που η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί προς όφελος του ελληνικού λαού;»

Ευρωεκλογές: Η Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων – Από τις διακηρύξεις στις πράξεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 01:40