search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:51
MENU CLOSE

Κασσελάκης στην Ξάνθη: Τα χέρια του μόχθου είναι τα πιο καθαρά – Μακάρι να ήταν και στο Μαξίμου

15.05.2024 16:09
kasselakis xanthi 654- new

Συνεχίζει την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με το πρωινό της Τετάρτης να τον βρίσκει στην Ξάνθη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος περιηγήθηκαν στην αγορά της πόλης, συνομίλησαν με περαστικούς και καταστηματάρχες, συζήτησαν, και φωτογραφήθηκαν με πολίτες κάθε ηλικίας.

Ο. κ. Κασσελάκης άκουσε και τα παράπονα των εργαζόμενων στην εστίαση, ότι αναγκάζονται να κάνουν «δύο και τρεις δουλειές για να τα βγάλουν πέρα», κάτι που και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε ότι ακούει διαρκώς από τους εργαζόμενους του κλάδου. «Η περιοχή χρειάζεται βοήθεια είμαστε λίγο παρατημένοι» δήλωσε άλλος κάτοικος στην Ξάνθη.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο όπου ο κ. Κασσελάκης, κάνοντας χειραψία με εργαζόμενο, επισήμανε με νόημα ότι «τα χέρια του μόχθου είναι τα πιο καθαρά χέρια στη χώρα μας, μακάρι να ήταν έτσι και τα χέρια στο Μαξίμου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ άκουσε την αγωνία των πολιτών για το «μαράζωμα» της αγοράς, για τα παιδιά τους που ξενιτεύονται, για τις δυσκολίες να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοικτές, να εξασφαλίσουν καλές προοπτικές για τους ίδιους και τις νεότερες γενιές ενώ, ανταποκρινόμενος στις ευχές των πολιτών για καλή επιτυχία, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι θα είναι «νίκη όλης της κοινωνίας».

Ενώ όταν κάτοικος της πόλης είπε στον Στ. Κασσελάκη ότι αδικείται από την εικόνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανταπάντησε ότι «και εσύ από τον Μητσοτάκη».

Χαρακτηριστικός ήταν και ο διάλογος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με καταστηματάρχη:

«Εμένα δεν με νοιάζει πλέον. Εγώ και ο άντρας μου θα βγούμε στη σύνταξη. Το παιδί μου που σπούδασε και θα του σφραγίσουν επιταγή» σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Από νοικοκυραίοι να καταντήσουμε αλήτες να χρωστάμε;»

Σημειώνεται ότι ο Στ. Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα με επίσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης στην Καβάλα.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι αστυνομικοί τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε στη Βουλή ως προτάσεις νόμου τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: Aπέναντι στην αμφισβήτηση της Βόρειας Μακεδονίας η ελληνική κυβέρνηση προτάσσει την κωλυσιεργία ως απάντηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:50