search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:10
MENU CLOSE

Χανιά: Πέθανε σε ηλικία 119 ετών η γηραιότερη γυναίκα της χώρας – Ποια ήταν

16.05.2024 12:41
Untitled design (10)

Απεβίωσε σε ηλικία 119 ετών η γηραιότερη γυναίκα της χώρας, η Ελένη Μπαρουλάκη, το βράδυ της Τρίτης, στα Χανιά.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στη χώρα, η οποία ζούσε στο Παϊδοχώρι του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά.

Ο Δήμος Αποκορώνου, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της:
«Για την εκδημία της Ειρήνης Μπαρουλάκη.

Με σεβασμό αποχαιρετούμε τον γηραιότερο άνθρωπο της χώρας μας, την Ειρήνη Μπαρουλάκη, η οποία έφυγε από την επίγεια ζωή σε ηλικία 119 χρόνων. Η αποθανούσα γεννήθηκε ,δημιούργησε οικογένεια και έζησε καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής της στον Δήμο μας, στο Παϊδοχώρι Αποκορώνου.

Ο τρόπος ζωής της και οι αρετές της αποτελούν πρότυπα για μας και παράδειγμα προς μίμηση.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της και είθε να είναι ελαφρύ το χώμα της Αποκορωνιώτικης γης που θα την υποδεχτεί.

Αιωνία η μνήμη της».

Eίχε υποβληθεί σε επέμβαση

Η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που υπεβλήθη σε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η κυρία Ειρήνη, πριν από λίγους μήνες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Χανίων. Η εγχείρηση είχε πάει αρκετά καλά παρά την ηλικία της γυναίκας και είχε επιστρέψει σπίτι της και στα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

«Όντως έγινε το χειρουργείο στο ισχίο στην γιαγιά από δύο ορθοπεδικούς του νοσοκομείου μας, έκανε εξετάσεις οι οποίες ήταν πολύ καλές και στις 22 Ιανουαρίου πήρε εξιτήριο», είχε πει στο zarpanews.gr, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η 119χρονη.

«Ήτανε στο χωριό σε ένα καροτσάκι, την είχε ο αδελφός μου. Είχανε πάει σε ένα χώρο δίπλα και όπως την τραβούσε για να μπει σε ένα δωμάτιο, έχει ένα ψηλό σκαλοπατάκι 5 πόντους, έφυγε από το καρότσι το σώμα της και έπεσε με το πίσω μέρος της και έγινε ζημιά στο γοφό, στο ισχίο, διατροχαντήριο κάταγμα», είπε ο γιος της ηλικιωμένης στην εκπομπή «Live news» στο Mega, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: Αλληλομηνύθηκαν γυναίκα και άνδρας, για βιασμό και ψευδή καταμήνυση

OAΣA: Ξεκινούν δρομολόγια με επιβάτες τα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία – Σε ποιες γραμμές θα δρομολογηθούν

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της 40χρονης, θα δικαζόταν αύριο για ενδοοικογενειακή βία – Τον είχε καταγγείλει τρεις φορές (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02