search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 20:27
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – «Επικοινωνεί αλλά δεν μιλά» (Video)

16.05.2024 10:10
starova-new

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του τραγουδιστή είναι σταθερή με τον ίδιο να επικοινωνεί χωρίς, ωστόσο, να μιλάει.

Η δημοσιογράφος του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, επικοινώνησε με την σύντροφο του γνωστού καλλιτέχνη, την Άννα Σταθάκη, η οποία την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του.

«Πριν λίγα λεπτά επικοινώνησα με την κυρία Σταθάκη και μας επικοινώνησε ότι ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια και έχει και λιγάκι πυρετό. Περιμένουν να κλείσει το πρώτο 24ωρο και έπειτα να ενημερωθούν από τους θεράποντες ιατρούς για τα περαιτέρω. Η ομιλία του, μας είπε, ότι εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει κανονικά» είπε στον αέρα του Happy Day η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα, με τη σύντροφο του καλλιτέχνη να αναφέρει τα εξής:

«Το παλεύει! Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον»

«Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ» είπε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος δηλώνει σοκαρισμένος.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσήνη: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τριών ΙΧ στους Ταγαράδες – Δυο παιδιά στο νοσοκομείο (video)

Mενίδι: Γυναικοκτονία δείχνουν τα στοιχεία – Είχε καταγγείλει 3 φορές τον εν διαστάσει σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία – Τον αναζητά η αστυνομία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 20:27