search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:15
MENU CLOSE

Κυριαρχία Δένδια στη… δελφινομαχία της ΝΔ – Μόνος αντίπαλος, δυνητικά, ο Πιερρακάκης

18.05.2024 07:50
dendias-vouli

Το χθεσινό γκάλοπ της Alco μάλλον «καθαρίζει» και το εσωκομματικό πεδίο στη ΝΔ εάν τεθεί σχετικά άμεσα ή λίγο αργότερα θέμα διαδοχής. Δεν φαίνεται πιθανό να τίθεται τέτοιο θέμα με βάση και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά οι καταγραφές γίνονται και έχουν όση σημασία τους αποδίδει κανείς.

Ο Νίκος Δένδιας λοιπόν είναι ο αδιαφιλονίκητα ισχυρότερος εκ των φερόμενων δελφίνων στο γαλάζιο στρατόπεδο. Θεωρείται καλύτερος υπουργός μακράν και στο ευρύ κοινό και στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, για τον οποίο υπάρχουν σενάρια περί του ενδεχομένου να εκφράσει όταν έρθει η ώρα ηγετικές φιλοδοξίες είναι μόλις πέμπτος.

Εκείνος που ανεβαίνει στις εκτιμήσεις του εκλογικού σώματος, αλλά και εντός της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο οποίος είναι καθαρά δεύτερος πλέον.

Για την ιστορία, τρίτος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και τέταρτος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Διαβάστε επίσης:

Ασφυκτική πίεση Βελόπουλου στη ΝΔ για το μακεδονικό

Ψηφιακό σχολείο: Πώς θα γίνονται τα μαθήματα, ποιος ο ρόλος των γονέων – Πότε θα ξεκινήσει το ψηφιακό φροντιστήριο

Κασσελάκης: Στο Φεστιβάλ «Strong me» για την Έμφυλη Βία απόψε, σε Κιλκίς, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη, Βέροια το ερχόμενο τριήμερο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:15