search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 12:53
MENU CLOSE

Πώς να ζητήσει συγνώμη από τον Τσίπρα ο Μαρινάκης όταν θα τον… καθάριζε στον εμφύλιο;

21.05.2024 13:59
marinakis-tsipras

Η δήλωση που έκανε ο Παύλος Μαρινάκης στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης ότι δεν πρόκειται να ζητήσει, λέει, συγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών, ακούστηκε κάπως περίεργα.

«Περίεργη» ήταν και η ερώτηση βέβαια, αν και είχε αφορμή τη «μισή συγγνώμη» που ψέλλισε δύο μέρες πριν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου σχετικά με πώς αντιμετώπισε το κόμμα του τη συμφωνία όταν ήταν αντιπολίτευση.

Αλλά ο Μαρινάκης δεν είναι Οικονόμου – ευτυχώς για τον Οικονόμου και την κεντροαριστερή του προέλευση δηλαδή.

Ο Μαρινάκης έχει κάνει ανάρτηση στο facebook – πριν χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει σημασία – στην οποία έλεγε «Τσίπρα αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες»!

Ο Μαρινάκης δηλαδή, ο οποίος γεννήθηκε 40 χρόνια μετά τον εμφύλιο, θυμήθηκε στα 25 του χρόνια τον… εμφύλιο και απείλησε έναν πολιτικό του αντίπαλο με εμφυλιοπολεμική ρητορική.

Και σήμερα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος προσάπτει με κάθε ευκαιρία σε όσους κριτικάρουν την κυβέρνηση… τοξικότητα και εχθροπάθεια!!!  

Και κάποιοι περιμένουν τώρα να παραδεχθεί ο Μαρινάκης ότι η ΝΔ έκανε λάθος με τις διαδηλώσεις μετά… περικεφαλαίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών;  

Την οποία συμφωνία τώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη να την κρατήσει στη ζωή, έναντι των εθνικιστών  του VMRO;

Λίγο ρεαλιστές να είμαστε…

Διαβάστε επίσης:

«Κεραυνοί» Χρυσοχοΐδη κατά ΕΠΟ για τον τελικό του κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Αυτό είναι ντροπή»

Οι δύο εκπλήξεις των ευρωεκλογών, η λίγο απ’ όλα στρατηγική του Κασσελάκη, τα μηνύματα του Τσίπρα και μία μανία του Σαμαρά   

Το πόρισμα Μενουδάκου, οι διόλου χαλαροί ψηφοφόροι του Κασσελάκη, το gap του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία και η επιμονή Ανδρουλάκη στο ντιμπέιτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 12:53