search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:06
MENU CLOSE

Αιγάλεω: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 43χρονης για το ξύλο στο φανάρι – «Ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου με το αυτοκίνητο» (videos)

22.05.2024 11:30
aigaleo_2205_1460-820_new

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 43χρονης, που μαζί με τον σύζυγό της έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες, στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο όχι στους δρόμους, αυτό έχω να πω», δηλώνει σοκαρισμένη στο Star.

Περιγράφοντας το περιστατικό, η γυναίκα είπε πως «όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι».

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω ήταν τρείς πάνω του. Τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε και μετά νοιώθω πόνο στο πόδι. Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια και μετά τον πάτησε» κατέληξε. 

Το περιστατικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στο φανάρι στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών.

Για άγνωστη αιτία, οι οδηγοί των δύο οχημάτων λογόφεραν και τρία άτομα κατέβηκαν από το ένα αυτοκίνητο και κινήθηκαν εναντίον του ζευγαριού που βρισκόταν στο έτερο όχημα. 

Τους προσέγγισαν και άρχισαν να χτυπούν τόσο τον άνδρα, 43 ετών, όσο και την συνομήλικη σύζυγο του που καθόταν δίπλα.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης:

Άγιο Όρος: Θρίλερ με την εξαφάνιση επισκέπτη – Αγνοείται από τις 13 Μαΐου (photo)

Βόλος: Στο νοσοκομείο 17χρονος που κατανάλωσε χάπια λόγ ερωτικής απογοήτευσης

Χανιά: Τουρίστας μαχαίρωσε δύο άτομα στον Πλατανιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 19:05