search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:06
MENU CLOSE

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο ΟΠΑΠ GameTime: «Ήταν το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα και το δικό μου ξεκινάει τώρα»

22.05.2024 12:11
photo 1 (1)

Τι λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής για τον τελικό του Europa League Αταλάντα-Λεβερκούζεν και τη συνεργασία απωθημένο 

Ποια ήττα της ΑΕΚ θα ήθελε να σβήσει από τη μνήμη του ο Μίλτος Πασχαλίδης; Ποιους ποδοσφαιριστές θα καλούσε σε τραπέζι για τέσσερις; Υπάρχει συνάδελφος που θα του έκανε τάκλιν για κόκκινη κάρτα; Με τι θα άλλαζε τη συμμετοχή σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης; Ποια συνεργασία του έχει μείνει απωθημένο;

Η έντεχνη μουσική συναντά το ποδόσφαιρο αυτή την εβδομάδα στο ΟΠΑΠ Game Time που υποδέχεται τον δημοφιλή τραγουδιστή και τραγουδοποιό. Ο Μίλτος Πασχαλίδης λύνει απορίες σε προσωπικά και επαγγελματικά ερωτήματα και περνά με επιτυχία από τα δύσκολα τεστ της Μαρίας Ζαφειράτου.

Επιπλέον, κάνει απολογισμό της σεζόν για την ΑΕΚ, αποθεώνει την OPAP Arena και δίνει το δικό του στίγμα για τον τελικό του Europa League, ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Λεβερκούζεν.

Δείτε όλο το επεισόδιο στο παρακάτω link: https://youtu.be/huD6SPoSjwU

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:06